A regretat Radu Drăgușin că a ales Tottenham în detrimentul lui Bayern Munchen? Răspunsul dat de impresarul său: „Normal că te gândești”

După cum se știe deja foarte bine, Radu Drăgușin a ales în ianuarie să se transfere la Tottenham de la Genoa, deși a fost dorit cu insistență și de Bayern Munchen.

Bavarezii s-au reorientat rapid și au adus un alt fundaș central, chiar de la Tottenham, Eric Dier, sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon. Fotbalistul englez în vârstă de 30 de ani a bifat destul de multe minute pe teren până în prezent la gruparea de pe „Allianz Arena”, în vreme ce internaționalul român în vârstă de 22 de ani a fost folosit foarte puțin de antrenorul Ange Postecoglou la gruparea londoneză, singura excepție fiind reprezentată de meciul de la finalul săptămânii trecute, câștigat de Spurs în deplasare cu Aston Villa, scor 4-0.

Impresarul lui Radu Drăgușin a dezvăluit că au existat la un moment dat niște dubii referitoare la decizia de a refuza Bayern Munchen

Atunci, Drăgușin a profitat de accidentarea musculară suferită de olandezul Micky van de Ven și a fost introdus pe teren în minutul 49, având o evoluție în general apreciată. Impresarul său, Florin Manea, a vorbit despre jocul făcut de fostul jucător de la Juventus și s-a arătat foarte încântat de faptul că acesta a avut în sfârșit parte de mai multe timp efectiv de joc.

Pe de altă parte, agentul FIFA a vorbit și despre situația din ianuarie și despre interesul lui Bayern Munchen pentru „clientul” său și a dezvăluit că au existat la un moment dat anumite semne de întrebare în tabăra tânărului fotbalist cu privire la decizia luată la acel moment.

„Normal că m-am gândit. Am văzut victoria lui Bayern în Champions League, am văzut că Dier joacă. Normal că m-am gândit.

Dier joacă, aici nu juca… Am fost mereu împăcat cu alegerea făcută, dar câteodată te gândești. Ia uite, poate câștigă Bayern Champions League anul acesta.

(n.r. – Era fericit Radu Drăgușin că în sfârșit a jucat mai mult?) N-ai cum să nu fii fericit. E ceea ce ți-ai dorit. Când ți se împlinește un vis n-ai cum să fii altfel decât fericit. A simțit și el mai mult. Una e să intri 5-10 minute. Se materializase visul în acte și în cont, dar nu pe teren”, a spus Florin Manea, potrivit fanatik.ro.

Fanii lui Radu Drăgușin s-au entuziasmat în ultimele zile la gândul că internaționalul român ar putea să prindă mai multe meciuri în perioada imediat următoare, inclusiv ca titular, prin prisma faptului că accidentarea lui van de Ven a părut destul de serioasă, dar se pare însă că în cele din urmă lucrurile nu ar sta chiar așa.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare