A fost criticat că a furat golul, iar Lionel Messi a reacționat imediat! „Să vă spun adevărul…”

Argentina a reușit să se califice în finala Copa America 2024, după ce a învins-o pe Canada cu scorul de 2-0. De data aceasta, Lionel Messi (37 de ani) nu a ieșit în evidență doar cu evoluția sa, ci și cu o fază criticată dur de internauți.

Reacția lui Lionel Messi după ce i-a furat golul lui Enzo Fernandez

Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 23, prin atacantul Julian Alvarez, după un assist al mijlocaşului Rodrigo De Paul. Odată cu începerea reprizei a doua, Lionel Messi a mărit avantajul echipei sale, în minutul 51, după ce a deviat un şut al colegului Enzo Fernandez.

A fost al 14-lea gol marcat de starul argentinian în şase participări la Copa America (2007, 2015, 2016, 2019, 2021, 2024).

Odată cu finalul meciului, pe rețelele de socializare au apărut critici la adresa starului argentinian, deoarece nu l-ar fi lăsat șutul trimis de Enzo Fernandez să intre în poartă, fără să-l devieze el. 

„I-a furat golul cum a furat Baloanele de Aur.”, „Ar trebui să-i ia golul și să-l treacă lui Fernandez.”, „Și dacă Messi nu era acolo, tot era gol”, „I-a furat golul lui Enzo Fernandez.” sunt doar câteva dintre reacțiile apărute din partea fanilor.

Cum a văzut că lumea a început să critice acest aspect, starul Argentinei a reacționat imediat.

I-am spus lui Enzo că nu am intenționat să-i iau reușita. L-am văzut pe portar plonjând și mingea venea încet. Și, să vă spun adevărul, mi-a fugit piciorul și am deviat-o.” a declarat Lionel Messi, după meci.

Messi & Co, aproape de a scrie istorie

Dumincă, Argentina se va lupta în finala Copa America cu Columbia, echipa care a învins în semifinala împotriva Uruguayului.

Daca vor reuși acest lucru, Messi şi colegii săi vor realiza o triplă istorică. Acest record constă în câştigarea a două ediţii consecutive ale Copei America (2021, 2024), precum şi Cupa Mondială, în 2022.

Canada va disputa la rândul ei, sâmbătă, meciul pentru stabilirea ocupantei locului ai treilea la această competiţie. Aceștia vor juca împotriva perdantei din a doua semifinală, Uruguay.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare