Louis Munteanu, şanse mari să prindă lotul lui Iordănescu jr. pentru EURO 2024. Anunţul lui Corriere dello Sport afectează selecţia lui Edi

George Puşcaş s-a accidentat în cel mai bun moment al sezonului pentru el. A marcat pentru Bari în ultimele două etape din Serie B şi părea că revine la un nivel care să-l îndreptăţească pentru postul de titular în naţionala României.

Dar, acum, Puşcaş este suspect de fractură la mână, anunță Corriere dello Sport. Dacă se va ajunge la o intervenţie chirurgicală, asta înseamnă că s-a terminat acest sezon pentru „vârful” de 28 de ani. Deci nu mai intră în discuţie nici prezenţa la EURO 2024.

Ghinionul lui Puşcaş, şansa lui Louis Munteanu

Speranța celor de la Bari şi a atacantului, desigur, este însă că operația poate fi evitată și că Pușcaș va putea evolua cu un bandaj rigid pentru a-și proteja mâna. Dacă George va ajunge la „bisturiu”, Edi Iordănescu va fi nevoit să se gândească la alt atacant pentru turneul final. Primul pe lista selecţionerului este Louis Munteanu.

Jucătorul împrumutat de Fiorentina la Farul a marcat 9 goluri în acest campionat, dintre care 4 în play-off. Evoluţiile bune şi spectaculoase l-au dus în atenţia naţionalei, iar tot mai multe voci l-au cerut la turneul final, chiar dacă Puşcaş ar fi sănătos.

Louis Munteanu, fericit după Farul – CFR, 5-1

Atacantul de 21 de ani care în prezent este doar împrumutat de Fiorentina la campioana României a deschis scorul în această partidă cu o execuție superbă, iar la final a ținut să menționeze că această reușită a sa dovedește că este în continuare concentrat la ce are de făcut la actuala echipă în acest final de sezon, în ciuda zvonurilor care îl dau din stagiunea viitoare la FCSB sau Rapid.

„Cinci goluri acasă, un meci perfect. Suntem fericiți că am reușit să legăm două victorii, nu trebuie să lăsăm pedala acum și trebuie să facem din nou un meci mare cu Rapid acasă și să câștigăm din nou. Ăsta a fost obiectivul meu de la început. La multe meciuri eram nervos, trist mereu, eu nu sunt tipul ăla de jucător, mi-a plăcut mereu să mă distrez pe teren, să joc pentru suporteri.

De ce să nu credem? Am demonstrat că cu echipele de play-off reușim să jucăm mai bine, ies și ele la joc, ne descurcăm mai bine, se vede că suntem într-o creștere. Motivat am fost mereu când am jucat pentru acest club, aici am crescut, am demonstrat în seara asta că sunt cu gândul aici și sper și la următoarele meciuri să câștigăm și să marchez dacă se poate.

Grea, vă dați seama, meciuri de play-off. Să ne facem jocul, să facem presiune, posesie, s-a văzut în seara asta că am jucat fotbal total. Îl știți cu toții pe Mister, mereu găsește câte o soluție, nu plânge după jucători. (n.r. despre Ionuț Cojocaru) Chiar mă înțeleg foarte bine cu el, se vede în teren, din păcate s-a lovit, sper să nu fie ceva grav, mereu a avut ghinion, și la juniori, mereu a fost lovit. Ați văzut, este un jucător de top”, a spus Louis Munteanu la finalul meciului cu CFR Cluj.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare