Mihai Rotaru, ”temă” pentru Gâlcă după victoria de la debut: ”Nu e normal!”

Mihai Rotaru s-a declarat mulțumit de victoria Universității Craiova cu Sepsi, 3-1. Omul de afaceri trage totuși un semnal de alarmă și îi cere lui Constantin Gâlcă să ia măsuri.

Universitatea Craiova a pus capăt seriei de trei eșecuri consecutive cu o victorie la debutul lui Costel Gâlcă. ”Sunt optimist”, a spus fostul tehnician al FCSB. Antrenorul este însă avertizat de Mihai Rotaru, care s-a declarat nemulțumit de ocaziile prea ușor irosite.

Mihai Rotaru, după victoria cu Sepsi: ”Nu e normal”

„Debut bun, echipa a arătat bine. S-a văzut că au fost compacți ce spunea și Costel Gâlcă. Chiar îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri. Costel Gâlcă trebuie să-și tragă semnale de alarmă. Nu e normal să plecăm doar cu 3 goluri date la câte ocazii am avut.

Am avut foarte multe ocazii. Mă bucur, pentru că înainte sufeream în zona aceasta. Maldonado foarte bine, Badelj. A dat gol, a creat faza spectaculoasă a lui Vlădoiu, care mi-a plăcut foarte mult.

Per total felicitări și sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine. Pe termen scurt să câștigăm și pe termen mediu să devenim o echipă la care să te uiți cu plăcere”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Maldonado, gol și laude

Maldonado a marcat primul gol. Fundașul este lăudat de Mihai Rotaru.

”Exceptând primele două meciuri în care Maldonado a venit nepregătit, nu jucase din septembrie 2023, a fost unul dintre cei mai buni oameni ai noștri. Nu doar astăzi a jucat bine.

Mi se pare un transfer reușit. De când am făcut transferul mi-am dat seama că este ceea ce ne trebuie”, a mai spus Mihai Rotaru.

ECHIPELE DE START

Sepsi OSK: : Niczuly – Oroian, D. Ciobotariu, Kecskes, Fl . Ștefan – Alimi – K. Varga, Ștefănescu, Kallaku, Dumitrescu – Debeljuh
Rezerve: D. Moldovan, Gedo, Rența, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Safranko
Antrenor: Bernd Storck
Absenți: N. Păun, Oteliță (accidentați), Cosmin Matei (indisponibil)

CSU Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar, Soiri, Zajkov, R. Silva, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Danciu, Bana, Blesa, Koljic
Antrenor: Costel Gâlcă
Absenți: Mitriță, Screciu (accidentați), Căpățînă (suspendat), Kozulj (indisponibil)

Stadion: Sepsi Arena (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Stelian Slabu (Brașov) / Arbitru VAR: Ionuț Coza (Cernica – Ilfov) / Arbitru AVAR: Iulia Dima (București) / R1: Andrei Moroiță (Ploiești) / Observator arbitri: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare