Trei plecări anunțate de la FCSB! Gigi Becali a spus cu cine începe „curățenia” din această vară

FCSB a ieșit campioană în România și va evolua în preliminariile Champions League din noul sezon.

Gigi Becali a început „curățenia” la FCSB

Pentru a face o figură frumoasă în competiția „bogaților”, Gigi Becali pregătește mai multe transferuri importante. Totodată, afaceristul din Pipera vrea să renunțe și la anumiți fotbaliști, iar primul dintre ei a fost Ovidiu Popescu, cel care va semna cu Universitatea Cluj.

Ceilalți doi sunt Ionuț Panțîru și Eduard Radaslavescu, pe care FCSB vrea să-i împrumute din noul sezon. Gigi Becali a transmis că a început deja să creioneze lotul pentru sezonul viitor, iar aceștia nu fac parte din planurile sale.

„Pleacă Ovidiu Popescu, a semnat cu U Cluj, mai pleacă Panţîru, îl dăm împrumut. Nu mai avem jucători care să plece. Îl mai dăm împrumut şi pe Radaslavescu, eu am încredere în el, dar are nevoie de puţină coordonare, iar un an are nevoie să joace. Eu îmi fac echipă acum, anul acesta n-are unde să joace la noi” , a declarat Gigi Becali, potrivit Prima Sport.

Elias Charalambous așteaptă un semn din partea lui Gigi Becali

Numit la finalul lunii martie a anului 2023 pe banca FCSB-ului, Elias Charalambous a reușit să-și treacă în palmares primul său titlu din cariera de antrenor. Până acest moment însă, tehnicianul cipriot nu a primit o prelungire a angajamentului din partea lui Gigi Becali, lucru confirmat imediat după meciul cu Rapid.

Charalambous a spus că își dorește să discute cu cineva din conducere despre viitorul său, dar, cel mai probabil, va primi un nou contract din partea lui Becali, asta deoarece a dovedit că împreună cu Pintilii formează un cuplu care poate obține rezultate importante.

”Am spus și înaintea meciului că vrem să încheiem sezonul cu o victorie, dar, din păcate, nu am reușit acest lucru. Am fost cei mai buni din campionat, iar acest lucru contează cel mai mult.

În astfel de situații, nu mai este la fel de ușor să te concentrezi. Am folosit mulți jucători tineri, fotbaliști care au jucat mai puțin în acest sezon.

Sunt fericit pentru că am văzut jucători tineri la treabă, trei sau patru jucători născuți în 2007 și ne dorim ca ei să facă pasul la echipa mare. Suntem bucuroși de felul în care au intrat în meci. Sfatul meu pentru ei e să muncească din greu.

Merg în vacanță acum, nu știu ce se va întâmpla. Nu am primit nicio ofertă până acum, dar voi discuta cu conducerea și vedem ce va fi. Vreau să discut cu cineva din conducere”, a declarat Elias Charalambous.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare