Bergodi a anunțat ce se întâmplă cu Albu și Borza, după victoria cu UTA: ”Gata, s-a terminat!”

Cristiano Bergodi (59 de ani) a decis ca Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) să fie reprimiți la echipă. Rapid a trecut cu 4-1 de UTA, într-un meci care a contat pentru runda 28 din Liga 1.

Rapid a făcut spectacol în Giulești. Rrahmani, cu o dublă, Bădescu și Burmaz duc echipa la 7 puncte în spatele liderului FCSB. Prilej pentru Bergodi să se bucure de un nou moment de respiro. La finalul partidei, italianul a dezzvăluit că cei doi petrecăreți de la Iași au fost iertați.

Bergodi a anunțat ce se întâmplă cu Albu și Borza

”Concluziile? Trei puncte importante. O echipă bună, era pe val. Prima repriză foarte bună, în a doua repriză am riscat și i-am băgat în joc.

20 de minute am riscat, ne-a fost teamă, nu mai țineam mingea. După, s-au reglat lucrurile. Sunt mulțumit, un rezultat important.

La Iași nu am jucat așa de bine. Trebuie să avem mai multă constanță, golul lor i-a băgat iar în meci. Nu se mai ținea mingea, am avut puțină șansă, dar am meritat golul al treilea.

Bădescu? A fost roșu sau negru cu acest copil, dar a fost inspirație, nu vreau să fiu arogant. E un copil care va crește, un jucător bun. L-am luat în ianuarie cu noi, am decis să îl ținem cu noi la echipa mare. Are fizic, are structură importantă, are stângul, e bun.

Rrahmani? Și el și Burmaz sunt letali. Incredibil cum șutează. Nu am văzut, eram de vorba cu colaboratorul meu. Am jucat bine în sistemul nostru, 4-2-3-1.

Există întotdeauna presiune, dar eu sunt mulțumit”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul partidei cu UTA.

Albu și Borza, iertați

Italianul a anunțat că cei doi petrecăreți de la Iași vor fi reprimiți la echipă.

”Albu, Borza… vor reveni la echipă. Am hotărât așa. Au greșit, nu mai discutăm, revin la echipă. E un grup, e o familie.

Încercăm să facem un grup unit. Sper că au învățat. Au cerut iertare, gata, s-a terminat acest lucru”, a mai spus antrenorul.

  • 51 de puncte a adunat Rapid după 28 de etape

ECHIPELE DE START:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Oaidă, Djokovic – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani
Rezerve: Drăghia – I. Cristea, Grigore, Hromada, Cîrjan, Bamgboye, Papeau, Burmaz, El Sawy
Antrenor: Cristiano Bergodi

UTA: Florin Iacob – Tiberiu Capusa, Marko Stolnik, Alexandru Benga, Diogo Rodrigues – Cristian Mihai, Marcelo De Freitas – Claudiu Micovschi, Andrej Fabry, Eric Omondi – Kevin Luckassen
Rezerve: Kucher – Iarasciuc, Trif, A. Lopez, J. Pedro, A. David, R. Stanciu, V. Morar, Al. Tudorie
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: Superbet Arena Giulești
Arbitru: : Cătălin Popa (Piteşti)
Asistenți: George Neacşu (Câmpulung Muscel), Adrian Popescu (Craiova)
Arbitru VAR: Rareș Vidican (Satu Mare)
Asistent VAR: Andrei Moroiță (Ploieşti)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare