Dănuț Lupu are șanse mari să scape de închisoare. Când ar putea fi eliberat fostul jucător al echipei naționale

Dănuț Lupu ar putea să scape foarte curând de coșmarul din închisoare. Comisia de eliberare condiționată a Penitenciarului Rahova i-a dat aviz favorabil, pentru „bună purtare”, așa că sunt șanse mari ca peste o lună să plece acasă. Fostul internațional se află închis din data de 2 octombrie 2023, după ce a fost prins că a condus fără să dețină permis de conducere.

Dănuț Lupu ar putea fi liber peste o lună

Dănuț Lupu are șanse mari să scape de închisoare peste o lună. Primul pas, unul foarte important, a fost deja făcut în această direcție, după ce Comisia de eliberare condiționată a Penitenciarului Rahova a dat un aviz favorabil în acest sens. Motivul? Fostul internațional a dat dovadă de „bună purtare”, în cele aproape patru luni pe care le-a petrecut în detenție. Lupu se va prezenta în fața magistraților peste o lună și doar atunci va afla dacă va fi eliberat. Teoretic nu sunt motive întemeiate ca această solicitare să fie respinsă, spun sursele gândul.ro.

„Eu cred că 100% va fi eliberat condiționat. Stă jumătate din pedeapsă. Pentru bună purtare”, a spus Adrian Cuculis, potrivit RomâniaTV.

Fostul jucător de la Dinamo și Rapid a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu executare, după ce polițiștii care l-au oprit în trafic au constat că nu deține permis de conducere. Iar pentru Lupu nu era prima abatere de acest gen, pentru că nu avea permis tocmai în baza unei decizii definitive a unei instanțe.

Fostul jucător era plecat din țară în momentul în care magistrații au decis să fie condamnat șapte luni de închisoare cu executare, iar când a ajuns pe aeroportul din Otopeni a fost reținut și dus la secție cu cătușe la mâini.

„Dănuț Lupu își face detenția, va ieși un om curat! Dacă am posibilitatea, am să-l ajut”, spunea recent Dumitru Dragomir.

CV Dănuț Lupu

Dănuț Lupu s-a născut pe 27 februarie 1967, la Galați, și a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști români care au jucat la Campionatul Mondial din anul 1990.

  • – A debutat în prima divizie la Dinamo, pe 8 martie 1987, în Dinamo – FC Brașov 2-0
    – A mai jucat la Dunărea Galați, Panathinaikos, AE Korinthos, OFI Creta sau Brescia.
    – Cele mai importante perioade din cariera sa le-a petrecut la Dinamo (1986-1990, 1995-1997 și 2000-2001) și Rapid (1993-1994, 1994-1995 și 1997-2000). În prima divizie din România are 228 meciuri și 44 de goluri.
    – Are două titluri de campion (1989-1990, cu Dinamo, și 1998-1999, cu Rapid)
    – A mai câștigat 3 Cupe ale României și o Supercupă

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare