Xavi s-a decis! Unde vrea să antreneze, după plecarea de la Barcelona

Xavi (44 de ani) s-a despărțit de Barcelona săptămânile trecute, iar tehnicianul spaniol a primit mai multe oferte de a antrena.

Xavi vrea să antreneze în Premier League

Cu toate acestea, Xavi a decis să-și ia un an de pauză, astfel că nu va accepta nicio propunere până în vara anului 2025. Din următoarea stagiune însă, antrenorul spaniol este decis să se pună la masa negocierilor și are o țintă clară.

Potrivit Sport.es, Xavi își dorește să antreneze în Premier League, un campionat total diferit față de La Liga. Cel mai probabil, tehnicianul spaniol va primi mai multe propuneri din Marea Britanie, iar Chelsea a fost prima care l-a abordat în această vară, însă londonezii s-au lovit de un refuz al acestuia și l-au ales pe Enzo Maresca.

În cazul în care va ajunge în Premier League, Xavi își va întâlni fostul antrenor, Pep Guardiola. Antrenorul celor de la Manchester City este un adevărat model pentru fostul tehnician al Barcelonei.

Xavi a fost dat afară de la Barcelona în urma declarațiilor lansate în spațiul public

Joan Laporta s-a arătat dezamăgit de poziția pe care a adoptat-o Xavi, după ce i-a transmis personal că are încredere în echipa asamblată pe „Camp Nou”.

Potrivit lui Joan Laporta, cei din conducerea clubului blaugrana au simțit că este nevoie de un suflu nou, trăgând concluzia că cel mai bine ar fi să renunțe la serviciile lui Xavi.

Xavi mi-a spus că are încredere în echipă, dar apoi unele declarații făcute m-au făcut să cred că și-a schimbat părerea. M-au făcut să reconsider. Am avut sentimentul că era nevoie de o schimbare, o părere împărtășită și de ceilalți membri ai conducerii”, a dezvăluit președintele catalanilor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare