Vlad Chiricheş, demolat înainte să joace din nou pentru FCSB, după 6 luni. De ce riscă o recidivă a accidentării

Vlad Chiricheş este aşteptat să joace din nou pentru FCSB, la meciul cu Petrolul, după o pauză de 6 luni, cauzată de o accidentare. Totuşi, jucătorul de 34 de ani este avertizat că o forţare a revenirii ar putea însemna o recidivă a loviturii pe care a avut-o.

Ex-președintele FCSB, Helmuth Duckadam, consideră, de exemplu, că Vlad Chiricheş nu este complet refăcut.

Stoperul, avertizat să nu forţeze

Vlad Chiricheș pare apt de joc după grava accidentare din luna august 2023 și va fi prezent în lot pentru partida cu Petrolul.

„O mare şansă a FCSB-ului să se distanţeze, cred decisiv. Olaru nu a jucat nici la ultimul meci. Important e ca apărarea să funcţioneze la FCSB.

Chiricheş poate juca doar dacă un jucător din cei doi se accidentează.

Nu cred că ar putea intra în locul lui Dawa sau al lui Ngezana.

Nu cred că antrenorul şi conducerea ar putea risca. Nu este refăcut 100% după o accidentare grea, dar e bine să fie acolo”, a spus Duckadam la Digisport.

Chiricheș, sub Dawa sau Ngezana?

Legenda Stelei ’86 este de părere că Vlad Chiricheş nu poate juca momentan, la FCSB, nici în locul lui Dawa, nici în locul lui Ngezana.

„La ora actuală e sub Dawa şi Ngezana. Cei doi au forţă, Dawa marchează goluri foarte importante. Chiricheş nici când a venit înapoi la FCSB nu a fost 100%. Cea mai bună perioadă a lui a fost cu Reghecampf, când a câştigat două campionate”, a mai zis Helmut Duckadam.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare