Vila de lux a lui Nicolae Halep, fratele Simonei. Locuința din Constanța iese în evidență grație arhitecturii moderne

Simona Halep a câştigat zeci de milioane de euro din tenis, dar familia jucătoarei de 32 de ani nu poate spune că a fost vreodată săracă. Dar, desigur, performanţele de pe terenul de tenis ale fostului nr.1 WTA au contribuit la averea lor.

Case, maşini, hoteluri, investiţii în imobiliare – toate acestea au fost administrate de tatăl Simonei, Stere Halep.

Nicolae Halep şi-a construit un palat high-tech

Strada din Constanţa unde a copilărit Simona este împânzită acum de proprietăţi ale familiei Halep. Părinţii sportivei, jucătoarea însăşi, dar şi fratele ei, Nicolae, şi-au ridicat aici vile impunătoare. Sursa foto: constantareala.ro.

Nicu Halep şi-a construit un mic domeniu high-tech pe o lungime de doua numere de casă. Vila iese în evidenţă printre celelalte reşedinte, tocmai prin stilul foarte modern, conform constantareala.ro.

Fratele Simonei deţine firma SH Resort Srl – fosta Best Holiday Ever Srl. Pe SH Resort este trecută şi clădirea de pe Mircea cel Bătrân, mai susţine sursa amintită.

Câți bani a cheltuit Simona pe două apartamente

Simona Halep și Cosmin Olăroiu fac împreună afaceri de multe milioane de euro. Jucătoarea de tenis a cumpărat două apartamente într-un complex de lux deținut de o companie, unde este acționar antrenorul român. Nu este clar dacă sportiva a făcut această achiziție în scopuri personale sau are de gând să le închirieze, știut fiind faptul că are mai multe investiții în domeniul imobiliar și turism.

Fosta campioană de la Roland-Garros și Wimbledon și-a vândut vila din zona Primăverii, apoi și-a cumpărat două apartamente într-un complex de lux din București. Blocul a fost ridicat de o firmă în care Cosmin Olăroiu, antrenor la Al-Sharjah (Emiratele Arabe Unite), este acționar alături de Dorin Mateiu și Gheorghe Stelian.

Apartamentele cumpărate de Simona Halep se află la etajul 5 al complexului One Rahmaninov din nordul Bucureștiului și au un preț de 1,57 de milioane fiecare. Cele două „bijuterii” au vedere spre lacul Floreasca și Parcul Verdi.

Simona Halep are o avere estimată între 48 și 52 de milioane de euro și se află pe locul 198 în topul celor mai bogați români, întocmit de revista Capital.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare