VIDEO | Scene violente în a doua semifinală de la Copa America! Darwin Nunez a fost personaj principal al unei bătăi în tribune

Columbia a reușit să se califice în finala Copa America 2024, după ce a învins Uruguay, scor 1-0.

Finala se va disputa între Argentina și Columbia, pe 15 iulie, de la ora 03:00, pe Hard Rock Stadium.

Război în tribunele stadionului

La finalul partidei, mai multe incidente au avut loc atât pe teren, cât și în tribune. Jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie pe gazon, apoi au continuat măcelul în tribune. Unul dintre mai înfocați a fost chiar starul de la Liverpool, Darwin Nunez.

Potrivit explicațiilor oferite de Jose Maria Gimenez, apărător la Atletico Madrid, motivul pentru care starul lui Liverpool a avut o asemenea atitudine a avut legătură cu comportamentul violent al fanilor columbieni, care s-au îmbătat, la adresa apropiaților jucătorilor din Uruguay, aflați în același sector al stadionului.

A fost o catastrofă, familiile noastre au fost în pericol. Am fost nevoiți să ne urcăm în tribune pentru a ne scoate apropiații, bebelușii… totul a fost o catastrofă, nu era decât un singur ofițer, au plecat după o jumătate de oră. Este un dezastru, ne-am apărat familiile.

Sper ca organizatorii să fie mai atenți, la fiecare meci se întâmplă asta, familiile noastre suferă din cauza anumitor persoane care nu știu să bea și se comportă precum niște copii, nu sunt decenți.” a declarat Darwin Nunez, la finalul partidei.

Messi & Co, aproape de a scrie istorie

Argentina a reușit să se califice în finala de la Copa America 2024, după victoria împotriva Canadei, scor 2-0.

Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 23, prin atacantul Julian Alvarez, după un assist al mijlocaşului Rodrigo De Paul. Odată cu începerea reprizei a doua, Lionel Messi a mărit avantajul echipei sale, în minutul 51, după ce a deviat un şut al colegului Enzo Fernandez.

Dumincă, Argentina se va lupta în finala Copa America cu câştigătoarea celei de-a doua semifinale. În acea partida, echipele care se vor înfrunta miercuri sunt Columbia şi Uruguay.

Daca vor reuși acest lucru, Messi şi colegii săi vor realiza o triplă istorică, prin câştigarea a două ediţii consecutive ale Copei America (2021, 2024), precum şi Cupa Mondială, în 2022.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare