VIDEO. Scandal cu iz de amantlâc în Italia, după ce antrenorul Fiorentinei a sărutat o jurnalistă măritată în văzul tuturor!

Vincenzo Italiano, antrenorul Fiorentinei, în vârstă de 46 de ani, se află în prezent în centrul unui scandal monstru în Italia, după un moment petrecut în finalul meciului câștigat de gruparea viola pe teren propriu cu scorul de 2-0, după prelungiri, în fața celor de la Viktoria Plzen, în returul sfertului de finală din actuala ediție de Conference League.

Atunci, după al doilea gol marcat de echipa sa, fostul tehnician de la Spezia, printre altele, s-a îndreptat către jurnalista Vanessa Leonardi, de la Sky Sports, și a sărutat-o pe aceasta după ce anterior i-a șoptit câteva cuvinte.

Vincenzo Italiano, antrenorul Fiorentinei, a sărutat o jurnalistă chiar în timpul meciului retur cu Viktora Plzen din Conference League

Momentul a fost surprins de camerele de filmat, iar la scurt timp a devenit viral, mai întâi în Italia, iar ulterior în restul Europei. Marea problemă este reprezentată de faptul că ambii, atât Vincenzo Italiano, cât și jurnalista respectivă, sunt căsătoriți în prezent, bineînțeles, nu unul cu celălalt.

Astfel de episoade s-au mai petrecut de-a lungul timpului în fotbalul mondial. Cel mai cunoscut este de departe cel petrecut după finala Cupei Mondiale din 2010 din Africa de Sud, atunci când portarul spaniol Iker Casillas a sărutat-o în direct pe Sara Carbonero, jurnalista care îi lua un interviu în acele momente.

După ceva timp, cei doi și-au oficializat relația și s-a aflat că de fapt erau împreună de ceva timp la momentul în care s-a produs acel eveniment care a șocat în mare măsură lumea fotbalului, în special pe cea din Spania.

Nu este vorba însă despre un moment singular în lumea fotbalului

De asemenea, este de notorietate și relație existentă în prezent între cunoscuta jurnalistă din Italia Diletta Leotta și Loris Karius, fostul portar de la Liverpool, în prezent legitimat la Newcastle, acolo unde însă nu evoluează aproape deloc.

Rămâne acum de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare cu Vincenzo Italiano și Vanessa Leonardi, dacă ei chiar se află într-o relație în momentul de față sau a fost vorba pur și simplu de o ieșire necontrolată a antrenorului de la Fiorentina. Și, evident, dacă sunt împreună, cum se vor poziționa actualii lor parteneri față de această chestiune.

Este de așteptat ca acest subiect să fie intens mediatizat în perioada următoare în media din Italia, dar nu numai, întrucât fără îndoială că Fiorentina este o echipă simpatizată de foarte mulți oameni, nu doar în Peninsulă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare