VIDEO. Pe ce melodie au petrecut tricolorii în vestiar după nebunia din România – Ucraina 3-0 de la EURO 2024. Dezvăluirea făcută de Nicușor Bancu la finalul partidei de la Munchen

Așa cum era firesc să se întâmple, tricolorii lui Edi Iordănescu au sărbătorit cum se cuvenea victoria de senzație obținută în fața Ucrainei la EURO 2024, scor 3-0, atât pe gazonul de pe „Allianz Arena” din Munchen imediat după fluierul final, cât și ulterior, la vestiare.

Nicușor Bancu, integralist în această partidă, a dezvăluit la final că el și coechipierii lui au ascultat mai multe piese, iar prima dintre ele a fost, așa cum era de așteptat în mare măsură, „Made in Romania”, melodia care a devenit celebră la nivel internațional în ultimele săptămâni după ce a început să fie ascultată în vestiarele mai multor echipe de club importante din Europa, cu diferite ocazii.

Tricolorii au declanșat sărbătoarea în vestiar după România – Ucraina 3-0 de la EURO 2024

Pe de altă parte, fundașul stânga de la Universitatea Craiova a ținut să sublinieze că aceasta a fost cea mai frumoasă zi din viața lui și, de asemenea, a apreciat că această echipă națională a intrat prin acest rezultat definitiv în istoria fotbalului românesc.

„Mai multe (n.r. melodii s-au ascultat în vestiarul naționalei). Prima a fost Made in Romania. Cred că nu realizăm nici noi ce s-a întâmplat. E fantastic. E cea mai frumoasă seară din viața mea. Mă bucur că am ajuns aici și nu ne-am făcut de râs. Vom rămâne în istorie.

Această echipă câștigă meciurile. Suntem un suflet, o echipă mare. Pielea s-a făcut de găină. Am făcut o partidă mare cu toții. E important ca grupul să fie unit.

O execuție fantastică (n.r. a lui Nicolae Stanciu). Îl felicit pe Nico. Eram foarte fericiți. Mă bucur că nu am lua gol. Apărarea face diferența. Am știut să profităm de greșelile lor.

Nu am apucat să vorbim cu Mister. Sper să fie mai mult timp aici, pentru că alături de el vom face lucruri fantastice. Eu vreau să ieșim din grupe, apoi vom lua fiecare meci în parte”, a spus Nicușor Bancu la finalul meciului România – Ucraina 3-0.

Sursă video: Justin Gafiuc

Cum au arătat cele două echipe la această partidă:

ROMÂNIA (4-3-3): Fl. Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Coman
Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Mogoș. Racovițan, Rus, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Șut, Olaru, I. Hagi, Mihăilă, Pușcaș, Alibec, Bîrligea
Selecționer: Edward Iordănescu

Ucraina (4-2-3-1): Lunin – Konoplya, Zabarniy, Matvycenko, Zinchenko – Stepanenko, Brazhko- Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk
Rezerve: Buschchan, Trubin, Svatok, Tymchyk, Bondar, Talovierov, Zubkov, Shaparenko, Malinovskyi, Sydorchuk, Yaremchuk, Vanat, Yarmolenko
Absent: Mykolenko (accidentat)
Selecționer: Sergiy Rebrov

Echipa Sport pe Surse, formată din Justin Gafiuc și Alexandru Ștefan Făsui, este prezentă în această perioadă la Campionatul European din Germania și transmite cele mai relevante informații legate de naționala României, și nu numai, de la acest turneu final.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare