VIDEO | Moment emoționant din partea lui Pep Guardiola! Antrenorul catalan, în lacrimi când a fost întrebat de Jurgen Klopp

Zi emoționantă pe Anfield! Fanii și jucătorii lui Liverpool și-au luat rămas bun de la managerul care a făcut istorie, Jurgen Klopp (56 de ani). Antrenorul german și-a făcut ultima apariție pe banca celor de la Liverpool în meciul contra Wolves, scor 2-0.

Pep Guardiola (53 de ani), antrenorul lui Manchester City, a oferit un moment emoționant când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp.

Pep Guardiola, „Jurgen a fost o parte importantă a vieții mele”

Manchester City a câștigat pentru a 4-a oară consecutiv Premier League, după meciul câștigat contra celor de la West Ham, scor 3-1. Întrebat despre Jurgen Klopp, tehnicianul catalan a oferit un discurs în care nu a putut să-și controleze emoțiile. Acesta a susținut că Jurgen l-a ajutat să devină un antrenor mai bun.

„Îmi va lipsi foarte mult. Jurgen a fost o parte importantă a vieții mele. M-a adus la un alt nivel ca manager. Cred că ne respectăm foarte mult unul pe altul, am sentimentul că va reveni.

Vreau să-i mulțumesc pentru aceste cuvinte (n.r.- despre faptul că Jurgen Klopp a spus despre Guardiola că este cel mai bun manager din lume), dar știe că în spatele meu sunt multe lucruri pe care acest club mi le-a oferit. Altfel, singur, nu aș fi putut să fac atâtea lucruri. 

M-a ajutat în atât de multe momente. M-a ajutat cu echipa sa, deoarece a fost un adversar pe măsură. În multe momente, nu am descoperit variante în care să-i «pedepsesc» așa cum am făcut-o cu alte echipe. Este atât de dificil.

Îi urez tot binele lui Jurgen. Nu am văzut meciul său final (n.r.- Liverpool – Wolves 2-0), dar sper că a fost special, pentru că o merită.” a spus Guardiola, după finalul partidei cu West Ham.

Jurgen Klopp, despre Pep Guardiola

Tehnicianul german, Jurgen Klopp, la rândul său, și-a arătat admirația și respectul pe care o are față de Guardiola.

„Pep este cel mai bun manager din lume, dacă ar fi fost oricare altul la club, nu ar fi câștigat patru titluri la rând.” au fost cuvintele lui Klopp, înaintea ultimului meci din Premier League.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare