VIDEO. Imagini de senzație cu Ronaldo, revenit pe teren la 47 de ani! Brazilianul a jucat „pe fals” pentru o echipă de amatori din Anglia, pe un teren impracticabil

Brazilianul Ronaldo a generat recent imagini de senzație, care au făcut rapid înconjurul lumii, după ce a revenit pe teren la vârsta de 47 de ani.

Fostul star al naționalei „carioca” și al lui PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter Milano, Real Madrid și AC Milan a participat la o campanie de promovare a unei cunoscute case de pariuri, campanie care presupune readucerea unor foști mari fotbaliști pe terenul de fotbal, la meciuri din ligile de amatori din Anglia.

Ronaldo a revenit pe teren, la 47 de ani, într-un meci de amatori din Anglia

Lui Ronaldo Nazario i-a revenit deci rolul de a evolua pentru cei de la Phoenix FC și și-a făcut apariția la terenul echipei din Essex într-o limuzină albă. Fostul mare atacant a fost pus pe glume și a făcut poze cu toți cei prezenți, înainte de a fi introdus în joc în repriza secundă, la scorul de 4-0 pentru adversari.

Pentru ca experiența să fie cât mai autentică, Ronaldo a fost folosit „pe fals”, întrucât, în mod evident, nu era legitimat la echipa respectivă. Pentru ca echipa sa să nu piardă cu 3-0 la „masa verde”, sud-americanul a evoluat pe legitimația altui jucător de la Phoenix FC, un anume Dave Walsh.

Campionul mondial din 2002 a încercat să își pună amprenta asupra jocului cu o „rabona” încercată direct din lovitură liberă, execuție care însă nu a avut efect pe tabela de marcaj.

Fostul star brazilian nu a reușit să își ajute prea mult echipa

Așa cum se practică la astfel de partide de amatori, Ronaldo, supraponderal, așa cum este deja de ani buni, a fost surprins în mai multe secvențe de joc în timp ce mergea realmente pe teren și chiar a fost văzut la un moment dat căscând în timpul meciului. A fost înlocuit după puțin timp, iar la final echipa sa a fost învinsă cu scorul de 7-0.

Fără îndoială că a fost vorba despre o experiență cu totul specială pentru toți cei implicați în această partidă, după cum a semnalat chiar antrenorul Edwards, cel care și-a permis să facă și o glumă pe seama jocului prestat de Ronaldo în acest meci.

„Băieților nu le venea să creadă când a apărut Ronaldo. Nu l-am înregistrat, așa că am folosit numele Dave Walsh și l-am pus pe bancă. A întârziat puțin la meci și noi eram deja conduși. Cu siguranță este un moment pe care nu-l voi uita niciodată. Despre jocul lui? Mai puțin memorabil”, a spus el, citat de Sport Bible.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare