VIDEO. Cum încearcă Zeljko Kopic să scape de presiune înainte de meciul crucial pentru Dinamo. Unde a fost surprins antrenorul croat

Înainte de meciul retur din barajul de menținere/promovare în Superliga pe care Dinamo îl va disputa luni seară în deplasare cu Csikszereda, antrenorul Zeljko Kopic s-a prezentat la Arena Națională pentru a urmări „meciul de retragere” al „Generației de Aur”.

Tehnicianul croat a recunoscut că a privit acest eveniment și ca pe o modalitate de relaxare înaintea acestei partide decisive de la Miercurea-Ciuc.

Zeljko Kopic, prezent la „meciul de retragere” al „Generației de Aur”

În schimb, el a ținut să sublinieze că și-a dorit în mod special să îi vadă pentru ultima dată la treabă pe fotbaliștii care au compus acea echipă istorică pentru fotbalul românesc, în special pe Gică Hagi, dar și pe Jose Mourinho, cel care a fost ales să conducă formația „vedetelor lumii” la acest meci demonstrativ și pe care Kopic a explicat că îl respectă foarte mult.

„Am venit să văd legendele României, să îmi arăt respectul față de toți, în mod special pentru a-l vedea pe Hagi pe teren și, da, pentru a mă bucura de meci. Cred că este un lucru extraordinar, sunt mulți oameni, stadionul va fi plin, este un lucru foarte frumos să îi vedem din nou pe teren după mulți ani.

Vreau să îl văd pe Mourinho de asemenea. Din echipa României, cu siguranță este Hagi, dar și celelalte legende. Am un respect foarte mare pentru Mourinho.

(n.r. dacă este aceasta o modalitate de relaxare înaintea returului cu Csikszereda) Da, pentru noi luni este un meci foarte important, trebuie să rămânem concentrați și să fim la cel mai bun nivel pentru a încheia treaba.

Da, am urmărit Cupa Mondială (n.r. cea din 1994), știți cum e, eram copii, fiecare Cupă Mondială generează noi sentimente, noi energii. (n.r. despre faptul că România a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Mondiale din 1998 de Croația) Da, da, ăsta este fotbalul, am făcut performanțe bune la ultimele Cupe Mondiale, ne-am descurcat bine, sper ca România să facă la fel, în special acum, la Campionatul European, sper să văd România în formă bună și să obțină rezultate bune”, a spus Zeljko Kopic înainte de „meciul de retragere” al „Generației de Aur”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare