Reacție fabuloasă a lui Jose Mourinho la adresa lui Cristi Borcea! Ce i-a transmis „The Special One” fostului acționar de la Dinamo după ce l-a văzut „aruncând” cu banii

Jose Mourinho și Cristi Borcea au stat la aceeași masă la dineul organizat vineri seară cu ocazia meciului demonstrativ care va consemna retragerea oficială a „Generației de Aur”.

Partida dintre această echipă istorică a fotbalului românesc și „selecționata lumii”, care va fi condusă de către „The Special One”, a fost programată să se dispute sâmbătă seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Cristi Borcea l-a impresionat pe Jose Mourinho cu sumele „aruncate” pentru a achiziționa trei tricouri de colecție

În cadrul evenimentului de vineri seară, s-a desfășurat și o licitație în care au fost „puse la bătaie” tricouri ale unor foști mari fotbaliști, români și din străinătate.

Se pare că fostul acționar de la Dinamo a fost printre cei mai activi oameni care au intrat în această licitație și a achiziționat trei tricouri aparținând unor dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria clubului din „Ștefan cel Mare”, Ionuț Lupescu, Florin Răducioiu și Florin Prunea.

Suma totală cheltuită de Cristi Borcea pentru aceste trei obiecte, fără îndoială de mare însemnătate sentimentală pentru el, a fost una mai mult decât impresionantă, în condițiile în care doar tricoul purtat la un moment dat în cariera sa de Florin Răducioiu a fost achiziționat pentru 10.000 de euro.

Reacția fabuloasă avută de „The Special One”

Modul în care s-a desfășurat fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo la această licitație l-a „dat pe spate” chiar și pe marele Jose Mourinho, cel care, potrivit gsp.ro, i-a transmis lui Borcea următoarele cuvinte: „Ai bani! Și se vede ești nebun după fotbal”.

De asemenea, și fiul omului de afaceri, Patrick, a intrat la un moment în licitație pentru un tricou, însă nu unul al lui Dinamo, ci al lui AC Milan, echipa pe care o simpatizează din străinătate, purtat la un moment dat de Christian Panucci.

Pe lângă Jose Mourinho, la masa celor doi s-au mai aflat și Giovanni Becali, bunul prieten al antrenorului portughez, și Ilie Dumitrescu, fostul component al „Generației de Aur”. Aceasă companie selectă de care a avut parte l-a determinat pe Cristi Borcea să se declare încântat de acest eveniment la care a participat alături de fiul său.

„Sunt onorat că am stat la aceeași masă cu marii Mou, Giovanni Becali și Ilie Dumitrescu”, a spus el, conform sursei citate anterior.

De asemenea, și Ilie Dumitrescu a ținut să marcheze timpul de calitate petrecut alături de legendarul tehnician lusitan, prin intermediul unei postări pe Instagram: „Sunt onorat să stau lângă unul dintre cei mai mari antrenori din lume, The Special One Jose Mourinho”.

În replică, Mourinho a dorit să îi felicite pe componenții „Generației de Aur” pentru performanța obținută de ei la Cupa Mondială din SUA, în 1994: „Sunt mândru să fiu alături de Generația de Aur. Jucători de top și oameni de excepție. Felicitări pentru 1994!”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare