VIDEO | Cum a fost celebrată ziua de naștere a lui Edi Iordănescu în cantonamentul naționalei din Germania înainte de debutul la EURO 2024

Edi Iordănescu a împlinit duminică vârsta de 46 de ani și a fost sărbătorit în cantonamentul echipei naționale a României din Germania, chiar cu o zi înainte de debutul la EURO 2024.

Așa cum se obișnuiește în mod tradițional în astfel de momente, selecționerul a primit un tort, iar jucătorii săi și membrii staff-ului tehnic i-au cântat „La mulți ani”.

Edi Iordănescu, sărbătorit în cantonamentul României cu o zi înainte de debutul la EURO 2024

De asemenea, el a primit un mesaj special cu această ocazie prin intermediul paginii oficiale de Facebook a echipei naționale de fotbal a României, care i-a urat să aibă parte de o bucurie cu ocazia partidei de luni cu Ucraina, programată să se dispute de la ora 16:00, pe „Allianz Arena” din Munchen.

„La mulți ani, Mister! Să ai o zi inspirată și să ne bucurăm mâine seară o țară întreagă!”, a fost mesajul primit de Edi Iordănescu.

În aceeași zi de duminică, una fără îndoială specială pentru el, selecționerul naționalei României a primit un mesaj și de la Mircea Lucescu:

„Să-l sărbătorim mâine (n.r. pe Edi Iordănescu). Nu numai băieţii, toţi, pentru că astăzi nu mai e vorba doar de echipă, e vorba de toţi suporterii care vor fi acolo. E vorba de toţi suporterii, din toată ţara, din toată Europa.

(n.r. Va fi un meci greu cu Ucraina?) Foarte greu. Ar fi foarte bun un egal. Totdeauna primul meci este extraordinar de important. E important să nu pierzi meciul. Acesta este cel mai important lucru”.

Selecționerul a avut un mesaj mobilizator în perspectiva jocului cu Ucraina

Anterior, în cursul zilei de sâmbătă, Edi Iordănescu a dorit de asemenea să transmită un mesaj pentru fanii echipei naționale a României în perspectiva debutului la EURO 2024 și i-a asigurat pe aceștia de faptul că jucătorii săi sunt capacitați la maxim înaintea partidei cu Ucraina:

„În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare