Mircea Lucescu, mesaj special pentru Edi Iordănescu de ziua de naștere a selecționerului României. Ce își dorește experimentatul antrenor de la debutul la EURO 2024

Mircea Lucescu a transmis un mesaj pentru Edi Iordănescu în ziua în care selecționerul echipei naționale a României a împlinit vârsta de 46 de ani.

Acest moment s-a consemnat chiar cu o zi înaintea debutului „tricolorilor” la EURO 2024. Luni, 17 iunie, de la ora 16:00, este programat să se dispute meciul dintre România și Ucraina de pe „Allianz Arena” din Munchen, contând pentru Grupa E de la turneul final din Germania.

Mircea Lucescu, mesaj pentru Edi Iordănescu cu ocazia zilei de naștere a selecționerului naționalei României: „Să-l sărbătorim mâine”

Astfel, în acest context, „Il Luce” a spus că și-ar dori ca sărbătoarea lui Edi Iordănescu să fie încununată cu un rezultat bun obținut în partida contra naționalei pregătire de Sergyi Rebrov.

Iar în viziunea lui Mircea Lucescu un rezultat bun în acest meci ar fi reprezentat chiar și de un egal, întrucât el opinat încă o dată că naționala României urmează să aibă parte de o misiune foarte dificilă în jocul de la Munchen.

„Să-l sărbătorim mâine (n.r. pe Edi Iordănescu). Nu numai băieţii, toţi, pentru că astăzi nu mai e vorba doar de echipă, e vorba de toţi suporterii care vor fi acolo. E vorba de toţi suporterii, din toată ţara, din toată Europa.

(n.r. Va fi un meci greu cu Ucraina?) Foarte greu. Ar fi foarte bun un egal. Totdeauna primul meci este extraordinar de important. E important să nu pierzi meciul. Acesta este cel mai important lucru”, a spus Mircea Lucescu în cursul zilei de duminică, citat de as.ro.

Ce le-a transmis selecționerul fanilor echipei naționale înainte de debutul la Campionatul European

În cursul zilei de sâmbătă, Edi Iordănescu a dorit să transmită, prin intermediul site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, un ultim mesaj mobilizator înainte de meciul României cu Ucraina de luni după-amiază:

„În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare