VIDEO | Atmosferă de senzație la nunta lui Denis Drăguș! Florinel Coman a ieșit în evidență cu calitățile sale muzicale

Miercuri, 10 iulie, Denis și Vanessa Drăguș au avut parte de o nuntă de vis! Atacantul de 25 de ani s-a distrat de minune alături de colegii săi de la națională, iar personajul principal a fost chiar Florinel Coman (26 de ani).

Show făcut de Florinel Coman la nunta lui Denis Drăguș

Denis și Vanessa formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi au ales să își unească destinele și au organizat petrecerea de nuntă pe lângă București. Pe lista invitaților s-au aflat colegii de la națională Florinel Coman, Răzvan Marin, Radu Drăgușin, Denis Alibec, Nicolae Stanciu, dar și Alexandru Băluță de la FCSB.

Desigur, din peisaj nu a putut să lipsească nașul Marius Șumudică. Antrenorul a fost alături de tricolori pentru o distracție pe cinste.

Sursă video: Tiktok.com/ OrangeSport

După ce zilele trecute a semnat cu Al-Gharafa din Qatar, Florinel Coman a fost one-man-show la nunta colegului său de la națională. Fostul jucător de la FCSB a interpretat una dintre melodiile cele mai cunoscute în toată Europa.

Sursă video: Tiktok.com/ crisnistor

O nuntă perfectă cu un tort pe măsură

Un moment emoționant a fost când tortul mirilor și-a făcut apariția. Toată lumea s-a strâns înconjuru mirilor și a nașilor și le-au cântat cântat acestora. Cât despre tort, acesta a fost de o mare frumusețe.

Sursă video: Tiktok.com/ alexandru10tiktok

Zi emoționantă pentru Vanessa Drăguș

Soţia lui Denis Drăguş a povestit cât de emoţionată a fost în ziua nunţii.

Ziua a fost plină de emoţii, surprize, totul a fost plănuit bine, dar toate sunt de la Dumnezeu. Să ne relaxăm, să ne bucurăm. Cea mai emoţionantă a fost ceremonia, iar acum mergem să ne distrăm. Am plâns şi la ceremonia noastră, şi la ceremonia celei mici. Sunt recunoscătoare celor care au venit alături de noi. Ca de fiecare dată, Denis a fost liniştea.

Ca în orice cuplu şi ca în orice pereche ne completăm, când avem nevoie de linişte celălalt oferă. Totul a fost superb, veţi vedea poze, video, totul a fost superb. Locaţia e de vis, e cea mai frumoasă şi am zis că e păcat să nu profităm ca să aplicăm toate visele aici.

Rochia n-am ales-o greu, deşi e foarte grea, e prima probată, am simţit că e ce-mi doresc, am visat-o şi am găsit-o în Turcia. Probabil că toate lucrurile bune au fost acolo, în Turcia, anul ăsta.” a declarat soția lui Denis Drăguș.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare