Surpriza pe care Denis Drăguş i-a făcut-o soţiei la nuntă. Atacantul naţionalei a invitat să cânte o vedetă la care Vanessa nici nu se aştepta | VIDEO

Denis Drăguș (24 de ani) și-a făcut nunta, iar nașul său a fost Marius Șumudică (53 de ani). Vanessa, soţia atacantului de la naţională, a avut parte de mai multe surprize.

Lista vedetelor care au cântat la evenimentul lui Drăguş a fost impresionantă. Theo Rose, Adi de la Vâlcea şi marea surpriză pentru Vanessa: Feli.

Mirele Drăguş, năşit de Marius Şumudică

Evenimentul a avut loc miercuri, 10 iulie, iar Marius Șumudică și-a luat în serios rolul de naș. Tehnicianul a venit îmbrăcat la patru ace și a vorbit la superlativ despre finul Denis Drăguș, dar și despre oferta din Iran pe care a refuzat-o zilele trecute.

@alexandru10tiktok #hairomania🇷🇴 #casadepiatradragus #adidelavalcea ♬ original sound – Alexandru EMR

Altfel, atacantul de 25 de ani le-a dezvăluit reporterilor că artista Feli va cânta la nuntă, o surpriză pentru Vanessa.

„E cea mai frumoasă vară din viaţa mea. Cu Şumi deja avem o relaţie specială, m-a ajutat foarte mult şi îi mulţumesc. Speram să schimb data nunţii, de aceea nici nu am pregătit nimic, abia după meciul cu Olanda am făcut pregătiri de nuntă, m-am gândit să mergem mai departe la EURO.

Îmi doresc şi un băiat, să fim sănătoşi, că e cel mai important. Theo Rose va cânta, Adi de la Vâlcea, care a fost alături de noi, mai e Feli, despre care nu ştie soţia mea (n.r. – râde)”, a spus Drăguş.

Vanessa a plâns

@romania._.euroo #fotball #euro2024 #viral #echipanationala #romania ♬ sunet original – ⚽românia🏆Euro🥇

Soţia lui Denis Drăguş a povestit cât de emoţionată a fost în ziua nunţii.

„Ziua a fost plină de emoţii, surprize, totul a fost plănuit bine, dar toate sunt de la Dumnezeu. Să ne relaxăm, să ne bucurăm. Cea mai emoţionantă a fost ceremonia, iar acum mergem să ne distrăm. Am plâns şi la ceremonia noastră, şi la ceremonia celei mici. Sunt recunoscătoare celor care au venit alături de noi. Ca de fiecare dată, Denis a fost liniştea.

Ca în orice cuplu şi ca în orice pereche ne completăm, când avem nevoie de linişte celălalt oferă. Totul a fost superb, veţi vedea poze, video, totul a fost superb. Locaţia e de vis, e cea mai frumoasă şi am zis că e păcat să nu profităm ca să aplicăm toate visele aici.

Rochia n-am ales-o greu, deşi e foarte grea, e prima probată, am simţit că e ce-mi doresc, am visat-o şi am găsit-o în Turcia. Probabil că toate lucrurile bune au fost acolo, în Turcia, anul ăsta”, a spus soţia lui Denis Drăguş.

Drăguş nu şi-a invitat părinţii

De la evenimentul special din viața lui Denis Drăguș au lipsit însă părinții fotbalistului, care au rupt legătura cu fiul lor încă de acum 3 ani. Tatăl lui Denis Drăguș a oferit un interviu dureros și a ținut să își exprime în mod public supărarea, asta deoarece nu a primit invitație din partea băiatului său pentru a participa la nuntă.

„E o tortură, e ca o pedeapsă cu moartea pe care am primit-o! Mă trezesc noaptea și plâng! Eu și Laura, soția mea, nu vrem scandal! Vrem doar să putem vorbi cu Denis, să ne deblocheze pe WhatsApp, și să ne vedem nepoțelele!

A intervenit fata asta care l-a schimbat la 180 de grade. Din copilul ăla cuminte și ascultător n-a mai fost același. Puteți să-i întrebați pe antrenorul lui de la juniori, pe bucătarul lui, pe Zoli Iașko și să vedeți ce fel de copil era Denis. N-a mai fost la fel. Asta este, s-au șters cu buretele toate. Atât așteptam și noi, un ”mulțumesc!”. Așa pedeapsă de la copil… Ferească Dumnezeu! Măcar la niște evenimente d-astea mai lași și tu garda jos. La un Campionat European…

Tortură! Ați zis bine! Eu nu mai dorm noaptea, e o pedeapsă mortală asta! Eu nu mai dorm noaptea, mă trezesc și plâng. O să ne îmbolnăvim, cât o să mai rezistăm? Când era mic a avut ofertă de la Dinamo, dar am zis nu, îl duc la Hagi, unde e cel mai bine”, a spus Mihai Drăguş, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare