Victor Pițurcă, în război cu oficialii CSA Steaua: „Vrea să facă o conferinţă prin care să se delimiteze de conducerea clubului”!

Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei României, este revoltat pentru situația de la CSA Steaua. „Militarii” au ratat calificarea în play-off-ul ligii secunde pentru prima oară, iar nume importante care s-au alăturat cauzei clubului Ministerului Apărării Naționale nu văd cu ochi buni situația formației din Ghencea.

Valeriu Răchită, prieten cu Victor Pițurcă, a vorbit despre sentimentele care îl încearcă pe fostul antrenor al „tricolorilor”, în legătură cu modul în care Clubul Sportiv al Armatei gestionează echipa de fotbal.

Victor Pițurcă, dezamăgit de situația de la CSA Steaua

Fostul fotbalist de la Petrolul și Steaua a comentat pe marginea părerii pe care o are Victor Pițurcă despre proiectul din Ghencea. Potrivit spuselor lui Valeriu Răchită, „Piți” nu este singura legendă a clubului roș-albastru care nu este de acord cu modul în care se desfășoară activitatea la echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei. Recent, chiar și Gabi Balint a abordat problema trupei din Ghencea.

„Săptămâna trecută am vorbit cu Victor Piţurcă. Era foarte supărat de situaţia de la echipă. Toţi jucătorii care au câştigat Cupa Campionilor sunt aproape de echipa asta. Au avut o şedinţă prin octombrie-noiembrie cu secretari de stat de la Ministerul Apărării, vorbim de grupul marilor jucători: Piţurcă, Tudorel Stoica, Majearu, Bumbescu, Iovan…

Au fost promisiuni cu subiect şi predicat că până în vară se va rezolva problema clubului de drept public, iar din vara anului 2024 echipa va începe sezonul cu drept de promovare”, a declarat Valeriu Răchită, potrivit fanatik.ro.

Rupe Victor Pițurcă legătura cu oficialii clubului?

În continuare, Valeriu Răchită a aprofundat subiectul supărării lui Victor Pițurcă. A afirmat că acesta ar intenționa, alături de foștii mari fotbaliști ai clubului, să iasă în mod public și să declare întreruperea legăturilor cu oficialii CSA Steaua, în cazul în care nu vor exista schimbări în desfășurarea activităților din cadrul echipei MApN.

„Pițurcă este supărat extrem de rău. Iar dacă nu se va întâmpla nimic, va ieşi într-o conferinţă de presă cu toţi marii jucători în care să spună că ei nu mai cred în nimic.

Vrea să facă o conferinţă prin care să se delimiteze de conducerea clubului şi a ministerului. Se cheltuie bani degeaba. Și Piţi, şi gloriile au fost minţiţi”, a completat Răchită, conform sursei citate anterior.

  • CSA Steaua a pierdut cu CS Mioveni, 0-2, și nu mai are șanse să intre în play-off-ul din Liga 2. Sâmbătă, pe 16 martie, CSA Steaua va întâlni CS Tunari, pe teren propriu, de la 14:00.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare