Vești groaznice pentru Polonia înainte de EURO 2024! Starul Barcelonei s-a accidentat în ultimul meci amical

Luni, în ultimul meci disputat înaintea turneului final, Polonia a întâlnit-o pe Turcia, scor 2-1. După au pierdut un jucător important, polonezii au primit încă o veste grea înainte de EURO.

Karol Swiderski (27 de ani) și Robert Lewandowski (35 de ani) au părăsit terenul în prima repriză a amicalului cu Turcia.

Robert Lewandowski, al treilea atacant accidentat al Poloniei

Meciul părea să fie unul de succes pentru polonezi încă din minutul 12 când Robert Lewandowski a oferit assistul pentru golul lui Karol Swiderski. Însă, de atunci au început problemele pentru naționala condusă de Michal Probierz.

Atacantul legitimat la Verona, Karol Swiderski, a părut să calce greșit în momentul în care sărbătorea golul, iar după doar câteva minute a părăsit terenul accidentat. În minutul 32, a venit vestea de care polonezii se fereau. Robert Lewandowski s-a întins pe gazon și a cerut intervenția staff-ului medical. Atacantul Barcelonei nu a riscat și a fost înlocuit imediat cu tânărul Kacper Urbanski (19 ani).

„Lewandowski a șchiopătat ușor în timp ce se ducea către bancă. A discutat puțin cu doctorul echipei, iar pentru moment nu este cunoscut tipul accidentării sale. Cert este că genunchiul i-a fost acoperit cu gheață după ieșirea de pe teren.

O eventuală absență a sa la EURO 2024, indiferent de momentul turneului, ar fi o mare pierdere, chiar un dezastru pentru echipă, mai ales dacă ținem cont de accidentarea lui Milik și problemele lui Swiderski.” au scris jurnaliștii de la Weszlo.

Polonia va debuta la EURO 2024 peste doar șase zile. Primul meci polonezii o vor întâlnii pe Olanda. Pe lângă Olanda, Polonia va mai înfrunta Austria și Franța în faza grupelor.

Naționala României a ajuns în Germania

Luni seara, delegația României a ajuns în Germania, pe aeroportul din Frankfurt. prima reprezentativă se va deplasa cu autocarul către Wurzburg, orașul unde naționala României va sta pe toată durata turneului final. Pe 11 iunie, de la ora 11:00, elevii lui Edward Iordănescu au programat un antrenament cu public, în care suporterii români îi pot urmări la treabă pe tricolori, înainte de startul Campionatului European.

Primul meci al României va avea loc împotriva Ucrainei, pe 17 iunie, de la ora 16:00.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare