Vestea primită de Radu Drăgușin! Ce vrea să facă Ange Postecoglou în această vară: „Tottenham nu caută asta”

La începutul anului 2024, Radu Drăgușin (22 de ani) a ajuns la Tottenham, după transferul de la Genoa, care l-a făcut să devină cel mai scump fotbalist român din istorie (31 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri).

Florin Manea: „Tottenham nu caută un fundaș central pur”

După o jumătate de sezon în care a fost mai mult rezervă la Tottenham, Radu Drăgușin a primit mai multe șanse din partea lui Ange Postecoglou în finalul stagiunii și nu a dezamăgit. Chiar dacă îi mai are la dispoziție pe Van de Ven și Cristian Romero, antrenorul lui Tottenham a cerut întăriri în zona apărării, însă Florin Manea a dezvăluit că românul nu ar trebui să fie îngrijorat.

Concret, Postecoglou vrea un fundaș polivalent, care se poate descurca cu brio în linia de apărare, ceea ce înseamnă că Drăgușin se poate concentra pe postul de fundaș central dreapta, acolo unde dă cel mai bun randament.

„Din ce știu, Spurs nu caută un fundaș central pur, ei caută mai degrabă un fundaș flexibil. În orice caz, Drăgușin este pregătit de orice, nu se teme de competiție. Am făcut întotdeauna alegerile potrivite cu el.

Visul lui de mic copil a fost să joace în Premier League, vara trecută Bayern i-a oferit dublu, dar a ales Tottenham. Se gândește la cariera lui, este un fotbalist cu adevărat inteligent”, a spus Florin Manea, în presa din Italia.

Lautaro Martinez, coșmarul lui Radu Drăgușin

Drăgușin a fost un adevărat zid în fața adversarilor și a demonstrat că Tottenham nu a greșit în momentul în care l-a adus pentru 31 de milioane de euro, devenind astfel cel mai scump transfer din istoria României.

Până să ajungă însă la acest nivel, Radu Drăgușin a muncit din greu și a trebuit să se lupte cu adversari puternici pentru a fi remarcat. Singurul care i-a dat de cap internaționalului român a fost Lautaro Martinez, starul celor de la Inter, în perioada în care fundașul nostru evolua pentru Salernitana.

„Radu este pregătit de orice, nu se teme de competiție. Nu sunt îngrijorat pentru că un fundaș atât de puternic nu poate fi oprit, creșterea lui nu poate fi încetinită. Tottenham are mereu cu încredere în el.

În Serie A s-a confruntat cu atacanțu foarte puternici. Singurul care l-a pus serios în dificultate a fost Lautaro Martinez, dar vorbim de când a jucat Drăgușin la Salernitana„, a spus Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, în presa din Italia.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare