Veste uriașă primită de Gigi Becali, care l-a adus în extaz pe patronul de la FCSB: „Cu slavă și bucurie”

O veste uriașă primită de Gigi Becali l-a adus în culmea fericirii pe patronul de la FCSB, după cum chiar el a dezvăluit recent, în cadrul unor declarații făcute în fața reședinței sale din Aleea Alexandru.

Finanțatorul vicecampioanei României a anunțat că va deveni în scurt timp bunic pentru a treia oară, această bucurie fiind prilejuită tot de fiica cea mare a omului de afaceri din Pipera, Teodora, în vârstă de 29 de ani, cea care mai are două fetițe din căsătoria cu Mihai Mincu, moment produs în 2019.

Veste uriașă primită de Gigi Becali: patronul de la FCSB va deveni bunic pentru a treia oară

Așa cum a obișnuit de-a lungul timpului, și cum era de așteptat să se întâmple și de această dată, Gigi Becali a pus și acest moment special din viața sa pe seama voinței Divine.

„Eu acum în fața voastră, cu slavă, cu bucurie… aștept al treilea nepot acum. Vezi cum face Dumnezeu? Vezi cum face?”, a spus Gigi Becali.

Această apariție publică a lui Gigi Becali a consemnat și un anunț făcut de acesta, în legătură cu un proces important pe care l-a câștigat la CEDO împotriva statului român.

Soțul Teodorei Becali, Mihai Mincu, este cel căruia patronul de la FCSB ar fi dorit în urmă cu aproximativ un an să îi încredințeze activitatea de la echipa roș-albastră, dar omul de afaceri s-a lovit la acel moment de un refuz ferm chiar din partea fiicei sale, după cum chiar el a dezvăluit atunci.

Soțul Teodorei Becali ar fi putut deveni noul patron al vicecampioanei României, dar ea s-a opus la momentul respectiv

„Nu voi mai ține nici acțiunile. Nici fetele nu vor. Am vrut să dau echipa ginerelui (n.r.- Mihai Mincu), dar mi-a zis fata (n.r.- Teodora): ‘Tată, te rog eu să-mi laşi bărbatul în pace. Nu vreau să intre în fotbal! Nu mai vreau… Când ai fost la puşcărie ai promis că plecăm şi nu mai stăm în ţara asta. Nu te-ai ţinut de cuvânt, acum lasă-ne în pace’

Poate pun echipa pe numele surorii până vând. Dacă eu nu pot îndeplini dreptatea, mă retrag. M-au biruit. Am 65 de ani și o să-mi văd de treaba mea, de Biserică.

Vom vedea la Registrul Comerțului cum fac cu echipa. Poate o pun pe numele surorii. Eu nu mai am treabă cu nimeni, nici cu Burleanu, nici cu nimeni. Vedeți-vă de treabă cu mizeriile voastre și spălați-vă cu ele pe cap”, a spus Gigi Becali la momentul respectiv.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare