Veste uriașă pentru Florinel Coman! EURO 2024 îl poate trimite de la FCSB la una dintre marile echipe ale Turciei

Florinel Coman (26 de ani) este dorit de unul dintre granzii Turciei. Vedeta lui Gigi Becali a ratat în sezonul recent încheiat un transfer în Qatar. Mijlocașul ofensiv poate semna cu orice echipă plătește clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că nu este interesat de naționala României atât timp cât în primul 11 nu sunt jucători de la FCSB. Speranțele omului de afaceri în ceea ce privește Campionatul European din Germani sunt legate de Ștefan Târnovanu, Adrian Șut, Darius Olaru, dar mai ales de Florinel Coman.

Florinel Coman, dorit de Beșiktaș

Florinel Coman tocmai a încheiat cu FCSB cel mai bun sezon al carierei. Rezultatele din Liga 1 ar putea avea ecou și în Europa, dacă va confirma la Euro.

Potrivit presei din Turcia, Coman a fost propus granzilor de la Beșiktaș, care ar fi dispuși să plătească banii ceruți de Gigi Becali pentru a-l ”elibera” pe jucător.

”Florinel Coman, jucătorul lui FCSB, a fost recomandat la Beşiktaş. Winger-ul în vârstă de 26 de ani are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro”, anunță presa din Turcia.

  • 9 goluri și 11 pase decisive a reușit Florinel Coman în 38 de meciuri în tricoul FCSB, în sezonul trecut.

Marian Iancu: ”Nu aș investi niciodată în jucători ca Florinel Coman”

Nu toți sunt fanii lui Florinel Coman. Fost investitor la Poli Timișoara, Marian Iancu spune că nu ar arunca banii pe jucători precum Coman sau Mitriță.

”Ca patron, niciodată nu i-aș vrea în lot pe Papeau, Mitriță și Coman. Mitriță are ifose în timpul jocului. Nu mă mulțumește. Nu aș investi în asemenea jucători. Nu mai este fotbalul poetic. Singurul jucător geniu a fost Balaci (n.r. Ilie Balaci).

În fotbalul mare nimeni nu se așează pe teren precum Coman, că nu mai poate. Mitriță nu trebuia convocat la națională. Abia are loc Florinel Coman. Ce să faci cu ei, că dacă dau de un jucător solid, pregătit, sunt luați pe sus, le dă freza pe spate, le usucă părul după transpirație. Și-au dovedit ineficiența în fața unor echipe organizate”, a spus Iancu, la Radio Gold FM.

Programul din Grupa României de la EURO:

Florinel Coman poate fi văzut la lucru de luni, 17 iunie. România debutează de la 16:00 cu Ucraine, în Grupa E.

17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina, Munchen
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt
22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare