Dinamo a ieșit la atac după evenimentele reprobabile de la meciul cu UTA: „Ministerul Apărării Naționale să rezolve problema! Suporterii lor sunt frustrați”

Dinamo a ieșit la atac după evenimentele reprobabile petrecute înainte de startul meciului cu UTA de vineri seară, prin vocea administratorului special Andrei Nicolescu.

Acesta susține că „vinovații morali” pentru acele incidente provocate de suporterii din „Peluza Sud Dinamo” și cei din „Peluza Sud Steaua” sunt reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, instituție care, după cum se știe deja foarte bine, deține Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Dinamo a ieșit la atac după incidentele provocate de fanii CSA Steaua la meciul de vineri seară cu UTA

Oficialul clubului din „Ștefan cel Mare” consideră că fanii steliști sunt frustrați de faptul că echipa lor încă nu are dreptul de a evolua în Superliga și din acest motiv au tendința de a participa la diferite meciuri în care evoluează echipele susținute de „frații” lor, doar pentru a genera astfel de momente nedorite.

De asemenea, Andrei Nicolescu a mai punctat și că, în viziunea sa, cei de la UTA au fost prinși într-un soi de capcană, în sensul în care nu și-au dat seama că suporterii lor ar urma să fie însoțiți la acest meci de către anumite facțiuni de la „Peluza Sud Steaua”.

Pe de altă parte, administratorul special al lui Dinamo a precizat și că organizatorul acestui eveniment, clubul pe care îl reprezintă adică, are o parte de vină la ce s-a petrecut vineri seară pe stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală.

„E o discuție. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Pe de altă parte, cu tot respectul pentru Ministerul Apărării Naționale, să rezolve problema suporterilor lor, sunt frustrați că nu pot participa la evenimentele echipei și încearcă să strice alte evenimente. Îi rog să le dea suporterilor lor ocazia să se ducă la evenimentele sportive ale echipei lor. Avem și noi responsabilitatea noastră ca organizator, au și cei de la UTA responsabilitatea lor.

Eu am văzut ce s-a întâmplat acolo, suporterii de la CSA au venit și au stat separat, cei de la UTA au fost prinși într-o capcană. Vina noastră este că nu am putut să ne organizăm”, a spus Andrei Nicolescu, în direct la Digi Sport.

Ce i se reproșează Jandarmeriei Române

În continuare, oficialul „câinilor” a dus discuție și spre jandarmi, pe care i-a acuzat că nu au reușit să gestioneze situația tensionată generată încă dinainte de meci, pe străzile din jurul stadionului:

„Uitați-vă totuși că încă de pe străzi, unde nu este responsabilitatea noastră, lucrurile au scăpat de sub control. După a venit presiunea jandarmeriei, ca să îi băgăm repede în stadion, nu s-a mai putut face un control. Când nu poți să te bucuri pentru echipa ta, te duci să strici alte evenimente.

Sancțiunile oricum au venit deja, probabil vor mai veni, vom învața și nu vom mai fi atât de deschiși. Cererea a fost a clubului UTA până la urmă, în legătură cu biletele. A fost cererea lor specială pentru un număr de bilete, nu puteam refuza, avem obligația să dăm cei 5 la sută.

Cred că au căzut puțin în capcană cei de la UTA. Pe de altă parte, nici noi nu am fost organizați. Sper să nu ajungem acolo (n.r. ca Dinamo să nu mai poată închiria de acum înainte stadionul Arcul de Triumf), evenimentul de aseară e unul reprobabil, toată lumea trebuie să învețe, să vedem ce putem îmbunătăți”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare