Veste excelentă pentru Dinamo: Ion Țiriac, dispus să investească în „Ştefan cel Mare”. Dar are o singură condiţie

Visul dinamoviştilor, Ion Ţiriac + Mircea Lucescu la Dinamo, nu pare chiar imposibil. Omul de afaceri a lăsat de înţeles că ar fi dispus să investească în Ştefan cel Mare, dar le impune „câinilor” o condiţie.

„Nu sunt domnul Șucu, nu mă pricep la fotbal!”, a spus, iniţial, fostul jucător de tenis, ajuns acum la 84 de ani.

Ţiriac investeşte la Dinamo, dar are o condiţie

Totuşi, unul dintre cei mai bogaţi români nu exclude total scenariul unei implicări la Dinamo. „Eventual să stau în tribună, să nu mă cunoască nimeni. Să mă bucur sau să plâng cu echipa. Dar nu este cazul! Este prea complicat. Ultrașii de-o parte, chibiții de altă parte, pasionații de altă parte. Eu sunt doar pasionat de fotbal”, a spus Ţiriac pentru gsp.

Care este condiţia omului de afaceri? Vrea o şcoală de fotbal, cu 1000 de copii, în „Groapă”.

„Dacă Dinamo îmi face o școală de copii, cu o mie de copii la școală și-mi arată unde se antrenează, mâine le dau banii! Asta mă interesează. Copii, copii, copii, copii. Să aibă ce n-am avut eu!

I-am spus lui Mircea că le fac și un stadion la Otopeni, fiindcă am destul teren. Dar doar dacă unul ca Mircea Lucescu e Papa și ia zece de-ai lui, cum și-a luat Nadia de la gimnastică. Doar că noi, personal tehnic nu prea mai există„, a zis Ţiriac pentru sursa amintită.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare