Variantă-surpriză la CFR Cluj! Dacă Adrian Mutu demisionează, Neluțu Varga a decis cine va antrena echipa

Dimineața zilei de miercuri l-a prins pe Adrian Mutu (45 de ani) la fel de supărat precum marți seară, după umilința cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4, în sferturile de finală ale Cupei României.

Se pare că ”Briliantul” și-ar dori, în continuare, să-și prezinte demisia, însă șefii clubului din Gruia încearcă să-l întoarcă din drum.

Dacă pleacă Mutu, se întoarce Mandorlini!

Potrivit prosport.ro, dacă Adrian Mutu va fi de neînduplecat și va rămâne ancorat de ideea demisiei, șefii din Gruia nu vor avea de ales și vor trebui să-i caute înlocuitor.

Cea mai la îndemână soluție, se pare, este antrenorul italian Andrea Mandorlini, cel pe care Adrian Mutu l-a înlocuit în urmă cu câteva luni.

Chiar dacă a fost demis din funcție, Mandorlini nu a părăsit niciodată Gruia. Acesta a rămas în cadrul clubului, însă pe o altă funcție – una care să se axeze mai mult de descoperirea tinerelor talente, după cum Neluțu Varga recunoștea recent.

Nu l-am demis, din respect pentru el. A venit cu inima deschisă la noi. A fost corect și loial CFR-ului. El a avut ghinion și era necesară o schimbare, dar nu am vrut să ne certăm sau să rămână cu un gust amar.

Am stabilit împreună ca el să selecteze jucători pentru academie. Tineri jucători din Spania, Italia, Portugalia”, declara Neluțu Varga.

Așadar, dacă Adrian Mutu va demisiona, cu opt etape înaintea finalului de sezon, cu șanse minime la titlu, cu ratarea trofeului Cupei României, șefii din Gruia consideră că nu mai are rost pentru aducerea unui alt antrenor, ci vor apela la bunăvoința lui Andrea Mandorlini, anunță sursa citată anterior.

Cel mai probabil, o decizie finală în cazul băncii tehnice de la CFR Cluj va fi luată joi, când lucrurile se vor calma puțin.

Adrian Mutu s-a arătat foarte dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi, într-un moment important al sezonului, când trebuiau să fie exacți și să bifeze o bornă importantă de pe lista obiectivelor din acest sezon. Nu s-a întâmplat acest lucru și a venit umilința de la Hunedoara, pe care nimeni nu prevedea.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare