Unul dintre cei mai cunoscuți titulari ai echipei naționale face declarații cutremurătoare! Arbitrii ar fi „mână în mână” cu industria pariurile sportive

Rudy Gobert (31 de ani) a lansat o serie de acuzații extrem de grave. Jucătorul lui Minnesota Timberwolves spune că arbitrii ar face jocurile caselor de pariuri.

Nu doar fotbalul este afectat de mafia pariurilor. Tot mai multe voci din sporturi cu mare expunere acuză jocuri de culise și înțelegeri care afectează imaginea echipelor și jucătorilor și, mai ales, fenomenul sportiv. Un scandal de acest gen afectează și baschetul american.

Rudu Gobert acuză influența mafiei pariurilor în NBA

Minnesota Timberwolves a pierdut partida cu Cleveland Cavaliers, 104-113, din ultima etapă a NBA. Finalul avea să arunce în aer partida.

Dar ce s-a întâmplat? Timberwolves conducea cu 97-96, cu câteva secunde înaintea finalului. În acele momente de final, Gobert a avut o intervenție, care a fost sancționată cu fault. Cleveland e egalat din acea fază și avea să câștige în prelungiri.

Baschetbalistul francez a acuzat vehement deciziile arbitrilor, iar la finalul s-a lansat într-o serie de acuzații foarte grave.

Mai mult de atât, la final el a fost surprins cum gesticula spre arbitru frecându-și degete, semn că acesta ar fi fost cumpărat.

„Nu a fost doar din cauza acelei decizii de la final. Poate să se facă o greșeală, dar când se întâmplă tot timpul, când se întâmplă lucruri ciudate cu arbitrajul pe tot parcursul meciului…

Eram frustrat, dar reacția mea a fost din cauza a ceea ce cred că se întâmplă. Și este cu adevărat ceea ce cred că se întâmplă, chiar dacă știu că nu era momentul potrivit să fac așa ceva.

Nu ar fi trebuit să fac acel gest pentru că asta i-a costat pe colegii mei victoria. A fost o greșeală din partea mea, a fost o reacție imatură. Am comis erori, până și un slam-dunk l-am ratat, dar sunt lucruri care se întâmplă.

Arbitrii pot să greșească, desigur, dar uneori cred că depășește simpla eroare. Și cred că toată lumea, oricine este în această Ligă, știe ce se întâmplă. Și cred că este ceva la care trebuie să lucrăm pentru a îmbunătăți.

Trebuie să fiu din nou cel rău care spune ceea ce simte că este adevărul. Cred că ceea ce se întâmplă face rău sportului nostru. Această problemă a pariurilor devine din ce în ce mai mare, mai și mai mare, și nu ar trebui să fie așa.

Și nu vreau să le iau din merite celor de la Cavaliers, au jucat ai făcut și ei un meci mare. Dar cred că ar trebui ca jucătorii să decidă meciurile”, a spus Rudy Gobert, potrivit AS.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare