Unde a mai fost dorit Neil Lennon, antrenorul care urmează să semneze cu Rapid! Detaliul remarcat de suporterii giuleșteni

În vârstă de 52 de ani, Neil Lennon urmează să semneze cu Rapid și să devină noul antrenor principal al echipei.

Neil Lennon a avut mai multe oferte, înainte să fie convins de Rapid

Tehnicianul nord-irlandez este liber de contract din octombrie 2022, după despărțirea de Omonia Nicosia. În tot acest timp, Lennon a ocupat funcția de specialist tv, însă a avut ocazia să revină pe bancă în mai multe rânduri.

Britanicii dezvăluie că Neil Lennon a avut propuneri de la Hibs, Aberdeen, dar și de la naționala Irlandei, însă nu a semnat în cele din urmă cu niciuna dintre formații. Acum însă, tehnicianul a fost convins de Dan Șucu și urmează să fie prezentat oficial la gruparea din Giulești.

Până atunci, fanii Rapidului au observat un detaliu important. Neil Lennon este născut pe 25 iunie, o zi specială pentru giuleșteni. Pe data de 25 iunie 1923, formația de la Podul Grant a luat ființă, astfel că această dată va reprezenta de acum înainte o dublă însemnătate pentru suflarea alb-vișinie.

Dan Șucu: ”Neil Lennon ar trebui să semneze luni”

Dan Șucu a vorbit pentru prima dată despre venirea lui Neil Lennon la Rapid. Acționarul din Giulești a dezvăluit că nord-irlandezul va semna luni contractul.

Rapid a câștigat cu FCSB, 2-0. Prima victorie din acest sezon a mai șters din amarul giuleștenilor, iar între aceștia a fost și Dan Șucu. Acționarul a declarat la finalul partidei că nu a mai fost de mult așa de liniștit. Omul de afaceri a dezvăluit și când va veni Neil Lennon.

”Nu am mai plecat de vreo două luni mai liniștit. Noi știm că mâine ar trebui să semnăm contracul și sper ca marți să avem conferința. Bogdan (Lobonț – n.r.) va rămâne în club.

Dânsul nu a negociat niciodată special pentru dânsul, ci despre investiția pe care o facem în club pentru a deveni mai puternic”, a declarat Dan Șucu la finalul partidei cu FCSB.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare