UEFA a decis primul meci pe care Istvan Kovacs îl va arbitra la EURO 2024!

Pentru EURO 2024, UEFA a decis să-l includă pe Istvan Kovacs în lista de arbitri care vor conduce meciurile turneului. EURO va fi disputat în perioada 14 iunie – 14 iulie. 

Istvan Kovacs debutează în meciul Slovenia şi Serbia

Joi, de la ora 16:00, Slovenia și Serbia vor disputa partida din faza a două a grupei C de la EURO 2024. Istvan Kovacs, alături de arbitri asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, vor conduce meciul celor două naționale.

Arbitru video la acest meci va fi olandezul Pol van Boekel, iar arbitri asistenţi video vor fi conaţionalul Rob Dieperink şi germanul Marco Fritz.

Pentru Kovacs nu este primul meci pe care îl arbitrează la EURO, după ce a mai oficiat la partida Olanda – Macedonia de Nord (3-0), de la EURO 2020.

„Tricolorii” au învins-o pe Ucraina la scor de neprezentare

România este lider în grupa E a campionatului european după ce a câștigat meciul împotriva Ucrainei, scor 3-0, în debutul la EURO 2024. Golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu (minutul 29), Răzvan Marin (minutul 53) și Denis Drăguș (minutul 57).

Lumea fotbalului a fost uimită de acest rezultat. Ucraina era favorită în a câștiga meciul, însă elevii lui Edi Iordănescu au dat dovadă de o atitudine grandioasă.

Spectatorii neutri de la meci, printre care și jurnaliștii de la Bild, au fost impresionați de atmosfera creată pe celebra arenă din Munchen.

„Înaintea meciului, emoțiile au fost mari. Ucrainenii, care joacă primul lor turneu major de la atacul Rusiei din 2022, au avut lacrimi în ochi atât pe teren, cât și în tribune, în timp ce s-a intonat imnul lor național. Jucătorii au intrat pe teren înfășurați în drapeluri ucrainene.

Apoi momentul a devenit emoționant în blocul suporterilor români aflați pe stadionul din München. Cei aproximativ 40.000 de fani au scandat zgomotos ‘Ucraina! Ucraina!’ și s-au solidarizat cu țara vecină. Piele de găină!”, au notat jurnaliştii de la Bild, preluaţi de sport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare