Ucrainenii au vorbit despre Mircea Lucescu la conferința dinaintea partidei cu România: ”Asta aș vrea!”

Ilya Zabarnyi (21 de ani) și-a amintit de Mircea Lucescu la conferința de presă dinaintea partidei cu România, prima de la EURO 2024. Fundașul lui Bournemouth i-a transmis un mesaj fostului său antrenor de la Dinamo Kiev.

România și Ucraina deschid balul în Grupa E de la EURO 2024. Deși optimismul este la cote mari în ambele tabere, ucrainenii au transmis un mesaj de modestie înaintea partidei. Mai mult, unii dintre jucătorii adversarei tricolorilor și-au amintit de Mircea Lucescu, plecat recent de la cârma lui Dinamo Kiev.

Ucraineanul Ilya Zabarnyi, mesaj către Mircea Lucescu

România va întâlni Ucraina luni, 17 iunie, de la 16:00. Ilya Zabarnyi a fost prezent la conferința de presă dinaintea partidei. I-a transmis un mesaj de mulțumire lui Mircea Lucescu.

”El a fost primul meu antrenor și aș vrea să îi mulțumesc. M-a ajutat mult în cariera mea.

Apreciez ce a făcut el, pentru lucrurile pe care mi le-a dat el”, a spus Ilya Zabarnyi, la conferința de presă.

„Foarte greu, dar în fotbal totul este posibil. Ucraina are o echipă cu fotbaliști care joacă de foarte mult timp împreună, în campionate mari, puternice. Ce să vă spun? Eu am 10 jucători acolo”.
Mircea Lucescu

  • 32.000.000 de euro este cota de piață a lui Ilya Zabarnyi, potrivit Transfermarkt

Dan Petrescu: ”Cel puțin un egal”

Cunoscut pentru predicțiile sale, Dan Petrescu este convins că România nu va pierde la debutul la EURO.

”Ucraina ne va ataca pe noi, fiindcă individual, are jucători mai buni decât noi. De fapt, toate cele 3 advesare din grupă stau mai bine decât România la individualități. Uitați-vă la jucătorii lor, la ce echipe de club joacă și unde sunt ai noștri.

E diferență mare, ăsta e adevărul. Dar antrenorul naționalei noastre a creat o echipă. Iar echipa asta ne-a dus la Euro. Nu știu dacă ceilalți au reușit asta. Iar în fotbal, dacă ai spirit de echipă, e cel mai important. Mai important decât orice”, a spus Dan Petrescu înaintea partidei de la Munchen.

Eu văd cel puțin un rezultat de egalitate în primul meci, cu Ucraina,
Dan Petrescu

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare