Trei dintr-un foc pentru Sepsi! Laszlo Dioszegi a adus un jucător de 850.000 de euro. Patronul covăsnenilor anunță 4 noi transferuri

Laszlo Dioszegi, șeful celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a dezvăluit că gruparea din Covasna a realizat trei mutări pe piața transferurilor. Clubul este foarte activ în perioada de mercato, despărțindu-se deja de șapte fotbaliști. De asemenea, contractul tehnicianului neamț Bernd Storck a fost prelungit.

Patronul covăsnenilor a anunțat noi sosiri în lotul germanului de 61 de ani, pentru ca Sepsi să poate spera la o poziție mai bună la finalul sezonului următor.

Laszlo Dioszegi vrea ca Sepsi să conteze la anul. Freitas, de la UTA Arad, a semnat cu formația din Sfântu Gheorghe

Conducătorul clubului din Covasna a vorbit despre fotbaliștii care vor îmbrăca echipamentul alb-roșu în stagiunea viitoare, printre care se află și Freitas, brazilian trecut pe la „Bătrâna Doamnă”.

Ulterior, Laszlo Dioszegi a discutat despre planurile lui Bernd Storck, care vrea să ofere mai mult credit tinerilor începând cu sezonul următor. De asemenea, patronul lui Sepsi și-a exprimat regretul în legătură cu plecările lui Aganovic și Safranko.

„Am semnat cu 3 jucători. Neskovic, un jucător din Bosnia, dar nu îmi aduc aminte numele, plus Freitas, de la UTA. Nu am de ce să mă ascund. Neskovic e bun, am avut recomandări din Serbia, joacă atacant stânga.

Mai avem nevoie de vreo 4 jucători, că ne-am despărțit de 7 jucători. Toți care au plecat aveau contract până la vară.

Din păcate, au plecat Safranko și Aganovic. Îmi pare rău de ei, au jucat și cu inima la Sepsi. Nu am ajuns să le propunem prelungirea, a zis antrenorul că vrea că întinerească lotul. Antrenorul are mână liberă, el decide, chiar dacă ne pare rău din punct de vedere sentimental.

Sezonul viitor avem obiectiv să intrăm în play-off. Eu mi-aș dori să prindem bronzul, dar știu că e greu să terminăm pe 3. Dacă suntem serioși, de ce nu? Eu aș fi mulțumit și cu locul 4”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit digisport.ro.

  • Mihajlo Neskovic a fost transferat de la Vozvodac (Serbia), în schimbul sumei de 200.000 de euro, potrivit transfermarkt.com, care indică o cotă de piață de 850.000 de euro în ceea ce-l privește pe atacant.

Cine sunt fotbaliștii de care s-a despărțit echipa din Sfântu Gheorghe

Covăsnenii lui Bernd Storck s-au clasat pe poziția a 5-a la finalul sezonului trecut de SuperLiga, astfel că nu vor participa în cupele europene la anul. Conducerea lui Sepsi și-ar fi dorit ca jucătorii să poată ajunge în Conference League, iar neîndeplinirea obiectivului stabilit la începutul campionatului a dus la plecări masive.

Pe lângă Pavol Safranko și Adnan Aganovic, din lotul clubului din Sfântu Gheorghe nu mai fac parte nici Mihai Bălașa, Mario Rondon, Jonathan Rodriguez, Andres Dumitrescu și Roland Varga.

Întreruperea colaborării cu cei șapte fotbaliști a fost anunțată de echipa patronată de Laszlo Dioszegi prin intermediul rețelelor sociale.

„Schimbări în lotul echipei. Jucătorii Mihai Bălașa, Mario Rondon, Jonathan Rodriguez, Adnan Aganovic, Varga Roland și Pavol Safranko vor părăsi clubul Sepsi OSK. Contractele lor vor expira pe 30 iunie 2024. De asemenea, Andres Dumitrescu se întoarce la Slavia Praga. După ce în ultimele luni a evoluat sub formă de împrumut la echipa noastră. Pe această cale, dorim să le mulțumim celor șapte jucători pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în continuare!”, au transmis cei de la Sepsi

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare