Tragedie în sportul românesc! A murit o mare campioană. Ruxandra Dumitrescu a decedat la doar 46 de ani!

O dramă de proporţii a îndoliat sportul românesc. Fosta jucătoare de volei, Ruxandra Dumitrescu, a murit, duminică, la doar 46 de ani. Tristul anunț a fost făcut de către Federația Română de Volei.

O veste groaznică în voleiul feminin românesc! Duminică seara, la doar 46 de ani, ne-a părăsit Ruxi Dumitrescu, o fostă mare jucătoare care a evoluat atât pentru naţionala României, cât şi pentru cea a Greciei”, este mesajul FRV.

A suferit un infarct

Daniela Ana Ioniță, una dintre prietenele Ruxandrei, a precizat că fosta voleibalistă a decedat în urma unui infarct.

„Am aflat o veste tristă… de necrezut. Fosta jucătoare a echipei naționale de volei, Ruxandra Dumitrescu, Ruxi cum îi spuneam noi, a decedat azi-noapte în urma unui infarct. Dumnezeu să o ierte și condoleanțe familiei îndurerate! Drum lin către stele, Ruxi”, a spus Daniela Ana Ioniță.

Cine a fost Ruxandra Dumitrescu?

Ruxandra Dumitrescu s-a născut la Rm. Vîlcea. Ea a jucat în prima ligă la Dacia Piteşti. Apoi a plecat în Grecia, a fost căpitan la Panathinaikos Atena şi cea mai bună jucătoare a Greciei la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

În semn de respect, grecii au retras tricoul cu numărul 10 în momentul în care ea a anunţat că nu va mai juca volei. În prezent, era antrenoare la Alpha Volleyball Sibiu, un club privat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare