Trădare pentru Dan Petrescu! A plecat de la CFR și a semnat cu o rivală din România

Dan Petrescu a revenit luna trecută la CFR, iar antrenorul are planuri mari în Gruia și vrea să-i readucă pe ardeleni în fruntea fotbalului românesc.

Bogdan Aldea a semnat cu Sepsi

În urmă cu o săptămână, Bogdan Aldea anunța pe rețelele sociale că a întrerupt colaborarea cu Dan Petrescu, după 8 ani. Fostul atacant l-a însoțit pe antrenor la toate echipele, din 2016 și până în prezent, însă acum a decis să meargă pe alt drum și a semnat cu Sepsi.

Aldea a semnat pe doi ani cu Sepsi și va face parte din staff-ul condus de germanul Bernd Storck.

„Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Bogdan Aldea pentru postul de preparator fizic. Bogdan Aldea, care a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru, a mai antrenat în carieră, printre altele, și la CFR Cluj, Jeonbuk Hyundai, Kayserispor sau GZ Hengfeng. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, a transmis Sepsi.

Dan Petrescu, părăsit de Bogdan Aldea

Dan Petrescu este recunoscut ca un antrenor profesionist, care își pregătește foarte bine echipele și își studiază adversarii, însă „Bursucul” are și o latură negativă. Tehnicianul pune extrem de multă presiune pe oamenii din jurul său, iar acesta poate fi un motiv pentru care staff-ul său a început să se destrame.

Anul trecut, Costin Curelea a decis să nu mai lucreze cu Dan Petrescu, iar în prezent este selecționerul României U20. Acum, un alt colaborator a anunțat că pleacă din staff-ul antrenorului de la CFR Cluj, Bogdan Aldea.

Aldea și Petrescu au lucrat mai întâi din postura de jucător – antrenor, la Unirea Urziceni. Apoi, din anul 2016, a lucrat în staff-ul „Bursucului”, ca preparator fizic, însă fostul atacant a decis să meargă pe drumul său și să se despartă de fostul mare internațional.

Îți mulțumesc pentru călătoria de 8 ani împreună„, a scris Aldea, pe Instagram.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare