Tony da Silva, antrenorul de la Poli Iaşi, l-a confundat pe Gigi Becali cu președintele României: „Doar el era la televizor”

Tony da Silva, antrenorul celor de la Poli Iaşi, este un admirator al lui Gigi Becali. Fostul fundaş de la CFR Cluj a crezut că finanțatorul FCSB-ului este președintele României, datorită expunerii de care se bucură în spațiul media.

Tehnicianul de 43 de ani a antrenat ultima oară la Montalegre, în liga a treia din Portugalia, înainte de a ajunge la Iaşi.

Prima impresie a lui Tony despre Gigi Becali

Portughezul a povestit că a avut un șoc când a văzut cât de mediatizat era latifundiarul din Pipera.

„Mie îmi place Gigi, prima oară când am venit în România, eu credeam că Gigi Becali e preşedintele ţării, că era doar el la televizor. An de an, el cheltuie foarte mulţi bani, e ambiţios şi este nevoie. Eu cred că fotbalul românesc fără Gigi Becali, în acest moment, e o pierdere mare. Mă bucur că e aici, că e ambiţios, că e sănătos”, a spus Tony da Silva, conform AS.ro.

Transfer neateptat în Copou

Tony da Silva a reuşit să-l convingă pe Robert Miskovic, un mijlocaș central neamț, înalt de 1,90 m, în vârstă de 24 de ani, să vină la Poli Iaşi.

Robert Miskovic este mijlocaș central neamț, cu cetățenie croată. Fotbalistul a jucat ultima dată în Cehia, la Banik Ostrava, și a bifat doar cinci meciuri în sezonul precedent.

În carieră, el a mai evoluat pentru NK Osijek, Dinamo Zagreb, NK Istra (toate din Croația) sau Sloboda Tuzla (Bosnia).

Altfel, Tony a primit o prelungire a contractului scadent la finalul sezonului direct. Oficialii grupării din Copou au făcut anunțul oficial pe Facebook, iar întreg staff-ul tehnic va continua și în ediția 2024/2025.

Trei înfrângeri, trei victorii și o remiză a înregistrat Poli Iași cu Tony da Silva pe bancă, în play-out-ul SuperLigii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare