Titularul de la Dinamo care cere mai mulţi bani ca să continue la echipă. Are un salariu lunar de 7.000 de euro şi este nemulţumit

Dinamo abia s-a salvat de la retrogradare, în urma barajului cu Csikszereda, iar jucătorii care au dus echipa în această situaţie pretind mai mulţi bani ca să rămână la gruparea din Ştefan cel Mare.

Printre ei, şi Adnan Golubovic. Portarul sloven are un contract de 7.000 euro/lună, dar vrea mai mult ca să continue şi în sezonul următor.

Golubovic intră în negocieri cu alte echipe

Goalkeeper-ul de 28 de ani a fost de neclintit din poarta „câinilor” în sezonul recent încheiat. Chiar dacă a evoluat pentru o formaţie care a evitat să „cadă” în Liga a 2-a în ultimul moment, slovenul a trezit interesul unor echipe de „afară”, potrivit gsp.ro.

Portarul ar fi transmis că vrea că este dispus să rămână la Dinamo, doar dacă i se mărește contractul.

L-au reconfonfirmat pe Kopic

Deocamdată, Andrei Nicolescu l-a reconfirmat pe Zeljko Kopic pe banca lui Dinamo.

Tehnicianul croat în vrâstă de 46 de ani va continua pe banca lui Dinamo și în sezonul următor, potrivit afirmațiilor lui Andrei Nicolescu. Totodată, oficialul „câinilor” a menționat că Răzvan Patriche, căpitanul formației din stagiunea precedentă, va primi o ofertă de prelungire a contractului.

„Sunt multe de făcut în perioada asta. Kopic este confirmat, avem discuții pentru setarea obiectivului, bugetelor, asumărilor. I s-a prelungit contractul automat, avem antrenor în momentul de față, setăm modalități de îndeplinire a obiectivelor ca să știm cum mergem la anul, să nu intrăm în vria din acest sezon.

Sunt jucători cu contract la Dinamo, o parte bună dintre jucătorii care au format nucleul de bază pentru această parte de campionat. Sunt jucători ale căror contracte au expirat și probabil astăzi sau mâine vom lua decizia dacă-i ofertăm sau nu.

Dintre cei ale căror contracte au expirat, cu siguranță vă pot spune că Răzvan Patriche va primi o ofertă din partea noastră să rămână încă un an pentru că a dovedit curaj, dorință, muncă și suflet pus în slujba lui Dinamo.

Politicare contract, cu Velkovski am intrat în negocieri, Gnahore are contract. La anul acești jucători vor fi mult mai pregătiți de Superliga, de la Golubovic la Homawoo, Politic, Gnahore, poate și Hakim Abdallah”, a declarat Andrei Nicolescu, conform Radio Gold FM.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare