Thibaut Courtois, marele portar al campioanei Spaniei, a vorbit despre Ianis Hagi, la finalul meciului Real Madrid – Alaves, 5-0

Ianis Hagi a fost remarcatul presei din Spania din tabăra lui Alaves, la meciul cu Real Madrid, scor final 5-0 pentru noua campioană a Spaniei.

Fiul „Regelui” a pus în pericol poarta Realului în mai multe rânduri, iar jurnaliștii spanioli nu au trecut cu vederea și l-au lăudat la scenă deschisă. Ianis a fost titular şi a stat pe gazon vreme de 71 de minute.

Courtois s-a referit la şutul lui Hagi jr

Cea mai mare ocazie a internaţionalului român s-a derulat în minutul 57, când a preluat frumos şi s-a descurcat bine în faţa lui Nacho şi Mendy, a şutat la colţul scurt, la rădăcina barei, dar Thibaut Courtois s-a întins cât a putut şi a scos şutul lui Ianis.

”Mă simt foarte bine. Înțeleg că unii oameni se îndoiesc de forma în care revin după accidentare, dar eu știam că mă voi întoarce la fel de puternic. Sunt același Courtois, dacă nu chiar mai bun. Voi continua să muncesc în continuare pentru a deveni mai bun.

Sunt foarte mândru de intervenția pe care am avut-o la șutul pe jos în partea stângă (n.r. ocazia lui Ianis Hagi)”, a spus Thibaut Courtois, citat de Marca, preluat de sport.ro.

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după Real Madrid – Alaves 5-0

Hagi junior a fost solicitat pentru un flash-interviu chiar pe marginea terenului, semn că prestația sa din acest meci a fost apreciată de către jurnaliștii spanioli.

A spus că a fost o partidă pe care el și coechipierii lui trebuie să o uite cât mai repede, dar, în egală măsură, a ținut să scoată în evidență și faptul că Deportivo Alaves nu a avut nicio miză la acest joc.

„Trebuie să uităm această partidă cât mai repede posibil. Ne-am îndeplinit obiectivul cu patru etape înainte de final, am avut un sezon foarte bun, mai avem încă două meciuri”, a declarat Ianis Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare