Tachtsidis de la CFR Cluj trece prin clipe grele: „Este important să știe că suntem o familie!”

Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), jucătorul de profil defensiv de la CFR Cluj, trăiește o dramă, iar colegii de la gruparea din Gruia sunt alături de acesta. Fotbalistul a avut posibilitatea de a reveni în Grecia, însă a ales să rămână în România, pentru a putea juca împotriva celor de la FC Hermannstadt, în ultima etapă din sezonul regulat al SuperLigii.

Drama lui Tachtsidis de la CFR Cluj: „Îi sprijinim moral”

Miijlocașul grec al clujenilor nu traversează o perioadă fericită, în urma veștilor pe care le-a primit din țara natală. Fotbalistul antrenat de Adrian Mutu a aflat că mama sa are probleme de sănătate.

Acesta a luat decizia de a rămâne în România, pentru partida cu FC Hermannstadt. Colegii săi și conducerea clubului din Gruia îi sunt alături lui Tachtsidis în aceste clipe grele. Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a transmis un mesaj de încurajare pentru jucătorul grec al „feroviarilor”, menționând că toți cei din cadrul clubului sunt aproape de el.

„Este important să menționăm că suntem alături de Tachtsidis, pentru că are o situație legată de mama lui care are o problemă medicală. Suntem alături de ei și îi sprijinim moral. Știu că trece printr-o perioadă mai grea și este important să știe că suntem o familie”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro

„Nu a plecat la mama lui și a decis să rămână”

Cristi Balaj a continuat, accentuând faptul că Tachtsidis a ales să rămână în România, pentru meciul cu FC Hermannstadt. A dezvăluit că au existat discuții între oamenii din cadrul clubului clujean și fotbalistul grec.

„Nu a plecat la mama lui și a decis să rămână. Era pe gânduri dacă să se ducă în Grecia sau nu. Important este faptul că am înțeles că există speranțe. El este un profesionist.

Trece prin momente mai grele și este normal, pentru că are această situație neplăcută. Noi am discutat cu el și am povestit, dar este greu psihologic să depășești aceste momente și să faci față, a mai spus președintele grupării clujene, potrivit sursei menționate anterior.

Gestul fotbalistului grec nu este unic în fotbalul din România

Mijlocașul defensiv de la CFR Cluj a refuzat să plece în Grecia, în urma primirii veștilor despre mama sa. Nu este singurul care a făcut acest lucru, de-a lungul timpului, în fotbalul românesc.

Vladimir Bozovic, fost fundaș lateral la Rapid, a aflat, în ziua unui meci contra celor de la CFR Cluj, că mama sa a decedat. Se întâmpla în luna aprilie a anului 2012, iar muntenegreanul a rămas lângă cei din club, pentru a pregăti meciul din Gruia. Bozovic a reușit să ofere un assist în acel duel, pentru Ovidiu Herea.

A fost un meci pe care fanii giuleștenilor nu îl vor uita niciodată. Rapid s-a impus cu 5-0 pe terenul clujenilor, iar marcatorii alb-vișiniilor i-au dedicat reușitele lui Vladimir Bozovic, afișând mesaje scrise pe tricouri: „Pentru Bozo!”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare