Surpriză! Echipa de fotbal preluată de frații Pavăl, miliardarii de la Dedeman

Frații Pavăl, Dragoș și Adrian, considerați în acest moment doi dintre cei mai bogați oameni din România, cu o avere cumulată de aproximativ 4 miliarde de dolari, nu au putut rezista tentației și s-au implicat în fotbal.

Chiar dacă au fost atrași, de-a lungul timpului, de CSA Steaua, Rapid sau chiar Gică Hagi, cei doi oameni de afaceri, patronii brandului Dedeman, au decis să să investească în fotbalul românesc într-un mod aparte.

”Frații Dedeman” au ales echipa de fotbal în care să investească

Așadar, frații Pavăl au ales un alt drum în această aventură în lumea agitată a fotbalului românesc. Au decis să investească într-un club din orașul natal, Bacău, pe care să-l readucă în prim-plan printr-un proiect sănătos, construit pas cu pas, pe modelul lui Gică Hagi de la Ovidiu.

De mai bine de un an, cei doi afaceriști pompează sume importante în cadrul clubului ACS FC Bacău, coordonat de către fostul atacant al celor de la Steaua, Cristian Ciocoiu, pornit de la o academie de fotbal și transformat într-o mare speranță a iubitorilor de fotbal din Bacău.

ACS FC Bacău este un club apărut după ”fuziunea” clubului Dinamo Bacău și Academia ”Cristian Ciocoiu.

Academia de fotbal pusă la punct de Ciocoiu a început să se dezvolte într-un ritm alert, iar acum deține zeci de fotbaliști talentați din zona Moldovei, în regim de internat, pentru ca toată lumea să beneficieze în egală măsură de un sistem corespunzător de pregătire.

”Am început acum 8 ani. Probabil că investiția se ridică la cinci milioane de euro. Nu am câștigat banii ăștia în carieră. Aveam salarii mici la Steaua pe vremea mea.

Dar am avut șansa să convingem niște oameni puternici să vină lângă noi și să finanțeze proiectul. Principalul nostru finanțator este Dedeman. Avem norocul să fim rezidenți în același oraș”, declara Cristian Ciocoiu, conform gsp.ro, în urmă cu câteva luni.

ACS FC Bacău evoluează în Liga 3 și ocupă poziția a 4-a în Serie 1, cu 28 de puncte, și va lupta pentru promovarea în Liga 2. Totuși, are nevoie de un parcurs perfect pentru a termina pe primele două poziții și pentru a intra în luptele de baraj.

Bucovina Rădăuți este lider, cu 37 de puncte, urmată de CSM Bacău, 33 de puncte, și Știința Miroslava, 31 de puncte.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare