Sportivul ajuns om al străzii după ce a avut milioane de euro în cont. Cum s-a ratat unul dintre cei mai promițători baschetbaliști din lume

Delonte West este un renumit fost jucător de baschet care a evoluat în NBA timp de 8 ani. El a reprezentat formații de top precum Dallas Mavericks, Boston Celtics sau Cleveland Cavaliers.

Fostul star din NBA ar fi ajuns din nou un om al străzii, după cum au sugerat câteva imagini recente care s-au împrăștiat pe rețelele de socializare.

Delonte West, a doua oară om al străzii

Pe prima scenă a bascheului american, acesta a reușit să adune peste 400 de meciuri. În toate aceste dueluri, el a înscris aproape 4.200 de puncte și a reușit peste 1.200 de recuperări.

Americanul putea avea o carieră perfectă dacă Delonte nu ar fi fost diagnosticat, în 2008, cu tulburare bipolară. Din cauza afecțiunilor medicale, el a ajuns să aibă probleme cu legea și în 2009 a fost arestat pentru posesie de arme. Din acea perioadă, declinul lui Delonte West a fost de neoprit, iar cariera lui în baschetul de nivel înalt s-a stins.

În 2020, după ce și-a pierdut întreaga avere câștigată din cariera de sportiv, Delonte West a ajuns să fie protagonistul unor imagini regretabile, fiind practic un om al străzii. El cerea bani de mâncare oamenilor și, de asemenea, tot atunci a fost încătușat din nou de forțele de ordine.

Fostul star al NBA-ului a primit o nouă șansă la viață. Mark Cuban, patronul lui Dallas Mavericks, l-a internat pe fostul sportiv într-o clinică de reabilitare și i-a oferit un loc de muncă. Chiar și cu ajutorul primit, Delonte West nu a putut să o țină prea mult timp pe drumul cel bun. Noi imagini care s-au viralizat cu el pe internet demonstrează că a ajuns din nou un om al străzii.

Cum a fost iar surprins Delonte West

Într-un videoclip care s-a viralizat pe rețelele sociale, sportivul Delonte West este surprins în preajma unui magazin din Alexandria, Virginia.

Acesta se afla într-o stare fizică îngrijorătoare și cu o băutură pe bază de alcool în mână. Delonte le cerea oamenilor care ies din supermarket să îl ajute cu mărunțiș.

În acest video se poate vedea cum sportivul este într-o stare vizibilă de ebrietate și recită câteva versuri ale unei melodii rap lângă portiera unei mașini.

@44vatox Former NBA player Delonte West was spotted roaming the streets again on Alexandria, Virginia. He reportedly had just come back from the neighborhood 7evs. #mexicantiktok #fortheraza #nbatiktok #delontewest #44vato ♬ Suspense Music – Gabriel Andrade Produções

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare