Spaniolii s-au făcut de râs când au vrut să îi ureze ”La mulți ani” lui Adi Ilie! Ce au postat pe Facebook

Adrian Ilie a împlinit sâmbătă 50 de ani. Valencia și-a amintit de fostul lor atacant, dar spaniolii au comis o gafă când au postat anunțul pe contul de facebook.

Adi Ilie a îmbrăcat tricoul Valenciei între 1998 și 2002. Cu el în echipă, ”liliecii” au devenit una dintre cele mai puternice echipe din Europa. Ex-internaționalul se mândrește cu un titlu (2002), dar și cu două finale de Liga Campionilor.

Spaniolii de la Valencia l-au confundat pe Adi Ilie cu Sabin Ilie

Adi Ilie a rămas un nume sonor pentru fanii ”liliecilor”, dar și pentru al patrulea cel mai iubit club din Spania. Ibericii nu l-au uitat pe fostul internațional român și i-au urat La mulți ani pe paginile de socializare.

Buna intenție a spaniolilor a sfârșit, totuși, într-o mare gafă, care nu a fost iertată de suporteri.

Una dintre fotografiile postate de club este a lui Sabin Ilie. Și fratele mai mic al lui Adi Ilie a îmbrăcat trecut pe la Valencia, dart nu a prins niciun meci și a fost împrumutat după doar un an.

  • 16 trofee a cucerit Adi Ilie în carieră: 8 cu Steaua (4 titluri, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României), 3 cu Galatasaray (2 titluri, 1 Supercupă a Turciei), 4 cu Valencia (1 titlu, 1 Cupă a Spaniei, 1 Supercupă a Spaniei, 1 Cupă Intertoto) și 1 cu FC Zurich (1 Cupă a Elveției)

Adi Ilie: ”În Spania te apreciază mai mult oamenii decât în România”

„Cinci ani la Valencia… Nu e deloc ușor. Am stat acolo și am avut performanțe. În 2002 am câștigat campionatul, în ’98 Cupa. Atunci am fost și fotbalistul român al anului.

Acolo trebuia să te lupți ca să câștigi cu Real Madrid și Barcelona. Din păcate, n-am câștigat și Champions League, dar am acasă două cupe mici de finalist.

Chiar și acum mă cunoaște lumea în Spania. Dau interviuri, fac poze, mă oprește lumea pe stradă. E mult mai OK decât în România. Mai multă lume mă apreciază acolo”, a povestit Adi Ilie pentru Gsp.

  • 13 goluri a marcat Adrian pentru naționala României, în 55 de partide. A participat la 3 turnee finale: Euro ’96, CM ’98 și Euro 2000

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare