Spaniolii au reacționat, după ce Horațiu Moldovan a fost rezervă și la naționala României! Comparație cu Florin Niță

România a debutat cum nu se putea mai bine la EURO 2024 și s-a impus cu scorul de 3-0 în fața Ucrainei.

Horațiu Moldovan, rezerva lui Florin Niță la EURO 2024

Edi Iordănescu a decis să meargă pe mâna lui Florin Niță la EURO 2024, chiar dacă îi mai avea la dispoziție pe Horațiu Moldovan și Ștefan Târnovanu. Această hotărâre a selecționerului a fost comentată de jurnaliștii de la Mundo Deportivo, care au ținut să remarce perioada nefastă pe care o traversează portarul celor de la Atletico Madrid.

Se pare că Horațiu Moldovan nu va avea parte de oaza de minute pe care spera să o aibă la EURO 2024, după ce a petrecut jumătate de an fără nicium meci, de când a semnat cu Atlético de Madrid.

Selecționerul României, Edi Iordănescu, și-a ales portarul pentru turneul final și a optat în cele din urmă pentru Florin Niță, mult mai în vârstă decât portarul de la Atlético, dar care a evoluat regulat în ultimele luni înainte de EURO.

Fotbalistul de la Gaziantep a fost de necontestat la clubul său în ultimele șase luni, lucru care nu s-a întâmplat în cazul lui Moldovan, care s-a trezit cu un Jan Oblak de neclintit pentru Simeone„, au notat spaniolii.

Horațiu Moldovan, dorit de Celtic

La jumătate de an de când a ajuns în Spania, Horațiu Moldovan se gândește să plece. Acest lucru se întâmplă deoarece este nemulțumit de statutul său, mai ales că nu a apucat să debuteze pentru Atletico Madrid.

Prima echipă interesată de Horațiu Moldovan în această vară este Celtic, însă nu este pentru prima dată când scoțienii îl vizează pe portarul român. S-a mai întâmplat și în iarnă, înainte ca goalkeeper-ul să ajungă la Atletico Madrid, de la Rapid, anunță britanicii.

La acea vreme însă, Celtic nu a putut concura cu Atletico Madrid în ochii lui Horațiu Moldovan, care a ales fără să se gândească un transfer în Spania. De această dată însă, scoțienii ar putea reprezenta salvarea românului, care are șanse mici să-i ia fața titularului Jan Oblak.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare