Şoc şi lacrimi în fotbal: jucătorul luat ca să acopere plecarea lui Ngezana a fost împuşcat mortal! Avea doar 24 de ani

Este şoc în fotbalul mondial. Un jucător sud-african, transferat de Kaizer Chiefs ca să acopere plecarea lui Siyabonga Ngezana la FCSB, a fost ucis într-un mod barbar!

Luke Fleurs (24 de ani), fundaş central care intrase şi în atenţia naţionalei din Africa de Sud, a fost împușcat mortal, după ce hoții au încercat să-i fure mașina și să-l răpească.

Jucătorul a refuzat să-i asculte pe infractori

„Luke a încercat să se opună jafului și a fost împușcat mortal”, anunță BBC. Fotbalistul a început să se certe cu cei doi hoţi. Infractorii n-au stat prea mult pe gânduri şi l-au împuşcat pe Fleurs.

Cu mare tristețe anunțăm că jucătorul echipei Kaizer Chiefs, Luke Fleurs, și-a pierdut viața în mod tragic noaptea trecută, în timpul unui incident de hijacking în Johannesburg.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia și prietenii săi în aceste momente dificile. Poliţia se ocupă de acest caz, iar detalii suplimentare vor fi comunicate în timp util.

Fie ca sufletul său drag să se odihnească în pace”, a postat clubul Kaizer Chiefs.

Cine a fost Luke Fleurs

Luke Fleurs a fost un internaţional de tineret sud-african. Şi-a reprezentat ţara de 4 ori la nivelul de vârstă U23. El a participat cu naţionala „Bafana Bafana” la Jocurile Olimpice Tokyo 2021, unde a fost chiar titular.

Fundaşul central de la Kaizer Chiefs a primit şi două convocări la naţionala mare, dar nu apucase să debuteze acolo.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare