Sinuciderea din familia Simonei Halep a șocat întreaga comunitate de machedoni din Constanța. Trista poveste a lui Nicia Arghir, vărul marii campioane

Pe vremea când Simona Halep se apropia o zi specială, urmând să se cunune civil cu Toni Iuruc, exista cineva din familia campioanei care suferea. Vărul sportivei, Nicia, s-a sinucis în martie 2015, la doar 29 de ani.

Suferință în familia Simonei Halep

Nicia Arghir, vărul bun al Simonei Halep, avea doar 29 de ani când a decis să-și ia viața. În martie 2015, tânărul a fost găsit spânzurat în casa bunicilor săi. Acest eveniment a distrus întreaga familie a sportivei.

Simona a fost afectată serios de această veste. Sportiva și-a amânat antrenamentul de la Indian Wells. Se zvonea că Simona Halep se va retrage din turneu, urmând să ia parte la înmormântarea vărului ei. Până la urmă, marea sportivă din România a continuat să joace la turneul american.

Tânărul avea dragoste pentru tenis, la fel ca Simona, fiind și el instructor de tenis, dar și un jucător promițător la nivelul junioratului. Însă, din cauza jocurilor de noroc, viața acestuia începea să se degradeze. Conform apropiaților, vărul Simonei a reușit într-un interval scurt să cheltuie mare parte din banii părinților, ajungând inevitabil la mâna cămătarilor.

Simona Halep a fost ținută departe de astfel de probleme care i-ar fi afectat performanța sportivă.

Ciprian Marica a dat-o de gol pe Simona Halep

Invitat recent într-o emisiune mondenă, Ciprian Marica a vorbit despre averea lui. Însă, unele vorbele nu le-a calculat bine și a ajuns să dezvăluie un secret de al Simonei Halep. Ciprian Marica a anunțat câți bani a câștigat sportiva din tenis.

„Am făcut bani mulți din fotbal. Hai să spunem peste 15 milioane de euro. Destul de mulți bani. Acum depinde cu ce compari. Dar sunt bani mulți. Bine, sunt sportivi în lume care au câștigat mai mulți bani decât mine: Simona Halep, care are peste 40 de milioane de euro câștigați de tenis. Deci sunt sportivi care au câștigat mai mult. Și în fotbal, cu siguranță. Nu vreau să spun sume.” a declarat Ciprian Marica.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare