Refugiul Simonei Halep din calea celebrității. Cum explica jucătoarea noastră absența din lumina reflectoarelor în urmă cu 3 ani

Simona Halep traversează o perioadă foarte stresantă. Fosta campioană de la Wimbledon se află în aşteptarea verdictului de la TAS, dar pregăteşte şi strategia în procesul pe care l-a intentat pentru a-și demonstra nevinovăția în cazul de dopaj.

Echipa de avocaţi ai jucătoarei a dat în judecată firma canadiană care a produs suplimentul contaminat. Românca pretinde despăgubiri în valoare de peste 10 milioane de dolari.

Cum se relaxa Halep în urmă cu trei ani

Dacă acum luptă să-şi apere faima, gloria, rezultatele şi trofeele, a existat o perioadă în care Simona Halep s-a şi relaxat. E drept, a fost o odihnă forţată de pandemie.

Sportiva în vârstă de 32 de ani a punctat, la vremea respectivă, că pauza din carantină a ajutat-o să descopere natura.

„Ajungând la 26-27 ani, aveam nişte lipsuri. Eu m-am izolat de tot ce putea să-mi afecteze cariera: interviuri TV, emisiuni. Nu m-am dus, pentru că ar fi putut să-mi dea aripi.

Eu puteam să zic: Auzi, ce tare sunt! Nu m-a tras nimeni de urechi, mi-am setat chestia asta şi am putut s-o respect.

Eu sunt obişnuită cu autoizolarea. Am învăţat enorm din carantina din pandemie.

În ultimii 6 ani, eu am fost în carantiă totală. Mi-am dat seama că trebuie să schimb ceva în viaţa asta, ca să schimb ceve pe plan emoţional şi personal.

Felul meu de a fi vine şi-mi spune: La 10 acasă, că ai antrenament.

Am simţit cum e să trăieşti de acasă 3 luni de zile. Am norocul să stau în pădure şi de la zi la zi înverzeau copacii.

Am realizat că pentru prima dată am văzut natura cum se desfăşoară.

Îmi dau seama că au fost nişte ani într-o viteză permanentă.

Aveam un singur obiectiv: tenisul”, i s-a destăinuit Simona Halep lui Andi Moisescu, într-un interviu.

Halep, în proces la New York

Procesul pe care Simona Halep l-a intentat firmei Quantum Nutrition va avea înfăţişări la Tribunalul Manhattan (New York). Procesul, care va fi unul civil, va fi judecat de către oameni simpli.

Presa de peste Ocean a observat că nu există nicio precizare, pe eticheta suplimentului consumat de sportivă, care să avertizeze oamenii cu privire la prezența Roxadustatului, substanța interzisă pentru care Simona Halep a fost depistată pozitiv la testul anti-doping.

„Canadienii ar fi folosit ingrediente chinezești în loc de cele din Oceanul Pacific, așa cum ar fi trebuit să se întâmple, conform etichetei.

O acțiune în justiție a fost înaintată la Curtea Supremă, Halep încercând să recupereze 10 milioane de dolari.

Dar nu există nicio declarație pe etichetă care să avertizeze oamenii cu privire la prezența Roxadustatului care, în schimb, este folosit pentru a trata persoanele cu anemie”, conform celor de la Tennisupdate.com.

Altfel, jurnaliştii străini sunt cu ochii spre dosarul aflat pe masa judecătorilor de la TAS, pentru că „arbitrii” s-ar apropia rapid de un verdict.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare