Simona Halep a transmis un mesaj emoţionant fanilor, după eliminarea de la Miami Open 2024 | FOTO

Simona Halep a lăsat o impresie foarte bună în meciul cu Paula Badosa de la Miami Open 2024, mai ales în primul set, până a început să cadă din punct de vedere fizic. În cele din urmă, sportiva iberică s-a impus scor 6-1, 4-6, 3-6.

Chiar dacă a fost eliminată, totuşi, fostul nr. 1 WTA spune că meciul de marţi a fost pentru ea ca „o victorie”.

Simona se simte victorioasă

Prezența în primul tur la Miami Open 2024 i-a adus Simonei 10 puncte în clasament și un cec în valoare de 23.250 de dolari. Cele 10 puncte nu sunt însă suficiente pentru a obține un loc de clasament foarte bun. De fapt, Simona va fi luni în afara Top 1.000 în ierarhia WTA.

„Today will always feel like a victory” – a postat Simona Halep pe Instagram. Adică „ziua de azi se va simţi mereu ca o victorie”.

Paula Badosa a lăudat-o pe Simona Halep

Jucătoarea din Spania, fosta ocupantă a locului 2 mondial, a explicat cât de importantă este această victorie pentru ea.

„Sunt fericită pentru victorie. Pentru mine Simona este o jucătoare foarte dură, mai ales din punct de vedere mental. Am jucat de câteva ori împotriva ei și m-am chinuit destul de mult, așa că este o victorie mare.

Am suferit în primul set, dar am încercat să rămân pozitivă. Nu este ușor, sincer. Nu sunt foarte încrezătoare acum pentru că nu am fost pe terenul de tenis prea mult timp în ultima vreme. Această accidentare a fost foarte dificilă pentru mine. Sper să pot evolua în mai multe meciuri și să devin din nou ‘acea Paula’, care este puternică mental.

Spatele meu este ok, am grijă de el 24 din 24 de ore, 7 zile pe săptămână, dar acum mă dor și alte părți ale corpului, așa că am terminat jocul destul de obosită. Am o zi liberă, așa că mă voi recupera și aștept următorul meci”, a declarat Paula Badosa.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare