Și bătuți, și seduși! Victor Angelescu, cucerit de un jucător de la Craiova: ”Îi țin pumnii cu FCSB”

Victor Angelescu recunoaște că Alexandru Mitriță (29 de ani) este unul dintre cei mai buni jucători din campionat. Acționarul Rapidului speră ca vedeta oltenilor să îi pună piedică și liderului FCSB.

Rapidiștii au mers în Bănie ca la serbarea câmpenească. După ce a mâncat parizer alături de fani, Dan Șucu a luat loc în mijlocul galeriei, pentru a gusta din „farmecul vieții” chiar de la botul calului. Pe teren, nu a fost chiar voie bună. Cu gândul la națională, Alexandru Mitriță le-a stricat sărbătoarea oaspeților. Gol și pasă de gol pentru atacantul de buzunar al gazdelor, care l-a sedus până și pe Victor Angelescu.

Victor Angelescu, cucerit de Alexandru Mitriță

Rapid a deschis scorul în Bănie și părea că va avea puterea să țină ritmul liderului. Nu a fost de acord Mitriță, care a ieșit la rampă în minutul 60, cu o pasă fabuloasă la Baiaram, și în minutul 66, când a adus victoria din penalty.

Trimisă la 10 puncte de lider, Rapid pare ieșită din cursa pentru titlu. Mitriță, pe de altă parte, speră în continuare și la cununa de lauri, și la convocarea la națională. Între timp, a mai câștigat un admirator.

”Mitriţă este unul dintre cei mai de calitate jucători din campionat. Un jucător foarte bun, dar, repet, în primul rând noi am făcut prostiile pe care le-am făcut”, a declarat Victor Angelescu pentru Fanatik.

Este un jucător foarte bun. Îi ţin pumnii să bată FCSB.
Victor Angelescu

Pentru giuleșteni urmează un alt meci de foc. CFR Cluj vine în Giulești cu gândul la primul succes din playoff.

„Vă daţi seama că sunt afectaţi jucătorii. Dar avem un alt meci în faţă. Nu a fost absolut deloc bine pentru noi, mai ales maniera prin care am pierdut.

Mai sunt opt meciuri şi ne batem pentru primele locuri”, a mai spus Angelescu.

Mihai Rotaru: ”Mitriță e spiritul Olteniei”

”Mitriță Alexandru nu e doar un geniu în teren, el la ora actuală e spiritul fotbalului din Bănie. E simbolul Olteniei fotbalistice. Dacă tu nu îl iei… având în vedere că problemele au fost acum 3 ani. Toți ne-am schimbat și cel mai important e atitudinea pe care el o arată: spiritul și liderul”, a declarat Mihai Rotaru, după victoria cu Rapid.

Ținta omului de afaceri a fost, evident, Edi Iordănescu, cel care l-a ignorat sistematic pe cel mai în formă jucător din Liga 1.

Mitriță este cu totul și cu totul altceva astăzi. E reprezentantul a 2 milioane de oameni, plus 3-4 milioane pe afară, singura posibilitate e să se bucure de el la echipa națională. Unde altundeva?
Mihai Rotaru.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare