Sfatul lui Răzvan Lucescu pentru Neil Lennon: ”Trebuie să câștige asta!”

Răzvan Lucescu (55 de ani) are un sfat pentru noul antrenor al Rapidului. Înainte să lupte pentru un trofeu, Neil Lennon (52 de ani) ar trebui să câștige ceva mult mai de preț, este convins fostul tehnician din Giulești.

Dan Șucu a decis să schimbe Rapidul din temelii, după ce Cristi Săpunaru și compania au ratat tot sezonul, chiar în anul centenarului. Conducerea giuleștenilor mizează pe Neil Lennon, adus cu misiunea de a impune ordinea în club. ”Deciziile, odată luate, nu mai sunt comentate sau negociate, ci pur și simplu sunt implementate”. a spus Dan Șucu.

Răzvan Lucescu, sfat pentru Neil Lennon

Ultima dată pe banca celor de la Petrolul, fostul selecționer al României și-a construit cariera în fotbalul internațional. Răzvan Lucescu știe cum e să câștigi titluri în ciuda ostilității celorlalți. S-a încununat recent drept campion al Greciei, pentru a doua oară la cârma lui PAOK Salonic.

Înaintea de a reveni în Grecia, Lucescu Jr a cucerit Liga Campionilor Asiei alături de Al Hilal. Suficiente argumente pentru a ști ce îl așteaptă pe nord – irlandezul Neil Lennon la Rapid.

”Sincer, este greu să-ți răspund despre cum va fi mandatul lui Neil Lennon la Rapid. Doar el știe cum va fi. Nu ne putem pune în pielea altui om. Și nu e simplu. Mai ales că am realizat și eu, de multe ori, cât de dificilă este munca de antrenor, apoi ceilalți stau și vorbesc, analizează…

Singurul lucru pe care îl pot spune despre această nouă experiență de la Rapid este ceva ce am făcut și eu, ca străin: omul vine și se luptă să câștige respectul țării respective”, a spus Răzvan Lucescu pentru Gsp.

George Țucudean: ”Dan Șucu va curăța clubul”

Contactat de Sport pe Surse, Țucudean s-a arătat convins că noul antrenor va curăța Rapidul de apucăturile românești. Fostul atacant l-a întâlnit pe Neil Lennon în 2019, în preliminariile Ligii Campionilor. Atunci, CFR Cluj a învins la Glasgow, 4-3, și s-a calificat în playoff-ul competiției.

”Da, va ridica nivelul. Cred că domnul Șucu vrea să facă și curățenie puțin acolo și cred că de aia și-a luat antrenor străin și cred că este benefic. Aducem și noi antrenori din altă țară, care au avut rezultate foarte bune.

Să vedem schimbările, automat vor veni și alți jucători, luați de alți ochi, fără influențe de impresari de la noi și compromisuri și nepotisme.

Cred că o selecție corectă ar fi lucrul cel mai bun pentru fotbalul românesc”, a declarat Țucudean pentru Sport pe Surse.

  • 10 trofee are Răzvan Lucescu în palmares: două Cupe cu Rapid, două titluri și două Cupe ale Greciei cu PAOK, campionatul, Cupa și Champions League a Asiei cu Al-Hilal și Qatar Stars cu El-Jaish.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare